Login/Registracija

Zavoleli ste ga tokom takmičenja, a onda se sa scene POVUKAO zbog NJE i DRASTIČNO PROMENIO

Pevač Lukijan Ivanović bio je jedan od miljenika publike koji se proslavio učešćem u jednom muzičkom takmičenju nakon čega je odlučio da se povuče.

– Povukao sam se malo jer godinama nisam imao ništa da predstavim. Generalno su se muzičari povukli tokom korone, ja najviše, ali evo sada sam snimio novi singl. Ako Bog da u narednom periodu će nove pesme i biće me malo više. Nekako sam se najviše posvetio porodičnom životu, ćerkici i to je neki moj mir i moj svet gde se najlepše osećam. Ako me ljudi ubog toga razumeju, razumeju me ako ne, Bože moj– otkrio je Lukijan.

Mnogi kažu da tokom trudnoće supruge kilogrami rastu i muškarcima, što se desilo i Lukijanu koji tvrdi da se nakon ženidbe opustio.

– Variram sa kiloramima. Kilo gore, kilo dole! (smeh). Trenutno sam na nekoj kilaži koja ne treba da se desi meni kao pevaču. Posvetiću se i svom izgledu uskoro, ali kada se čovek oženi dobije još 10-15 kilograma sigurno, gledam i po svojim drugarima- priznao je Ivanović.

Ljubitelji noćnog života i izlazaka odlično znaju da Lukijan pravi neverovatnu atmosferu na svojim nastupima, mada je i dalje čvrsto odlučan da ne želi da koketira sa novim muzičkim žanrovima i stilovima koji su danas izuzetno popularni.

– Ne jurim preglede i novac, mene muzika inspiriše i daje mi krila. Moji slušaoci i prijatelji vole moju muziku. Samo neka je dobre pesme!- poručio je pevač.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović