Login/Registracija

Zauvek je ostala denserova bolna tačka: „MOLIO SAM JE i TRAŽIO STRUČNU POMOĆ“

Od kada se pojavio na sceni popularni denser Đole Đogani postao je miljenik lepšeg pola, a njegov ljubavni život oduvek je bio jedna od glavnih tema u javnosti.

Nakon razvoda od pevačice Slađe Delibašić o kome se dugo pričalo, Đole već dve decenije uživa u skladnom braku sa sadašnjom suprugom Vesnom za koju se spekulisalo da je kriva za njegov razvod, što je denser u nekoliko navrata demantovao.

Ipak, nikada nije krio da je rastanak od bivše ljubavi veoma uticao na njega, ali i da je taj period veoma teško podneo.

– Teško, baš teško sam podneo razvod. Prvi put u životu nisam znao da se snađem. Video sam unapred ceo život sa njom, zamišljao unuke. I odjednom kraj. Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje. Molio sam Slađu da sednemo, pričamo i vidimo u čemu je problem. Čak sam išao kod pshijatra, tražio sam stručno mišljenje- priznao je Đogani, koji je ubrzo nakon razvoda uplovio u ljubavnu romansku sa Vesnom, koja je u to vreme bila plesačica u njegovoj grupi.

Da je sve to iza njega, kao i da imaju fantastičan odnos sa bivšom, prvenstveno zbog dece, svedoče zajedničke fotografije, od pre nekoliko dana, na kojima smo videli da Đole, Vesna i Slaša zajedno uživaju na primorju.

Podsetimo, svojevremeno je gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ popularni denser otkrio da sa velikom pažnjom brine o ćerkama koje ima sa pevačicom Slađom Delibašić koja je izjavila da je brzopleto reagovala i pogrešila što se razvela od njega.

– Da, ona to stalno govori. Već 7, 8 godina unazad mi kaže da je jako pogrešila što me je napustila. Napravila je grešku i to priznaje- rekao je Đole, na šta se nadovezala Vesna i rekla da je njoj to tužno, kao i da su danas bliske prijateljice.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović