ZALEDIĆETE SE OD EMOCIJA: „Male obične stvari“ pogodiće vas pravo u srce (VIDEO)

Na veliko iznenađenje i oduševljenje, Slađana Mandić i Željko Samardžić publici su za kraj godine poklonili emotivnu baladu koja nosi naziv „Male obične stvari“. 

0e9c163839f82ef79ae2ca11c73fe401c64598a3Duetski spoj dva vrhunska pevača iznenadio je mnoge, a njihova neverovatna energija i emocija već su na prvu kupile publiku koja, sudeći po komentarima, nije mogla da ostane imuna na prelepe stihove.

„Bože, ovde je sve prelepo, malo je reći da sam oduševljen“, „Hvala za ovaj raj za uši i za oči“, „Ovo je predobro“, „Divan spoj glasova i ambijenta, odlično odrađeno“, „Kakav tekst, kakva pesma“, „Ovo je svetski“, neki su od komentara na baladu koja je ekranizovana u Sanskom Mostu.

d1c64e5e9ec1ffdc06e61f954bbb1e7f37d5ac73

– Život čine male obične stvari. Nadam se da će u živote brojnih ljudi širom Balkana ući moj prvi duet u karijeri koji sam snimila sa Željkom Samardžićem. Na ovoj pesmi spojile su se vrhunske energije i emocije pevača, ali sigurno da velike zasluge pripadaju i Arminu Šakoviću, Amilu Loji i Harisu Dubici. Verujem u ovu pesmu i ceo projekat kojim smo zadali visoke standarde kolegama – izjavila je Slađana, dok je Željko dodao da mu je zadovoljstvo što je duet otpevao baš sa njom.

Za Grand Online otkrili su da je do saradnje došlo spontano, iako je pevač prvo odbio.

Slađa je to pokrenula, poslala mi je poruku i demo snimak i meni se to jako dopalo kad sam je čuo, čak sam joj rekao da je tako dobro otpevala da bi bilo najbolje da sama otpeva. Ali mi je odgovorila da ili će otpevati sa mnom ili neće nikako, tako da je meni to čast. Mislim da smo uradili pravu stvar – istakao je pevač za naš portal.

Poslušajte pesmu „Male obične stvari“ na koju niko nije ostao imun. Verujemo da nećete ni vi!

Foto: Printscreen ,
Autor: I. Ankić