Vuk Kostić u TRANSU dok mu Sofra svira: Pogledajte ekskluzivne kadrove sa snimanja serije „Ubice mog oca“ (VIDEO)

Saša Matić, kralj balada i jedan od najvećih boema na estradi, juče nas je obradovao albumom koji nosi naziv „Dva života“,a  na kom se nalazi čak 14 novih pesama

Pored sjajnih balada na koje je publika od njega i navikla, duet sa hrvatskom zvezdom Jelenom Rozgom osvojio je sve na prvo slušanje, isto kao i numera „Čujem da se ovih dana razvodiš“ koju je snimio za potrebe nove, pete po redu sezone serije „Ubice mog oca“. 

0310585dd4a0e50860c72abf62927cba06554315

Kako ništa nije želeo da prepusti slučaju Saša je za potrebe ovog projekta angažovao proverenu ekipu hitmejkera, Mlađana Dinkića koji je radio muziku i Sašu Miloševića Mareta koji potpisuje tekst i aranžman.

Spot za pravi beomski hit prati radnju popularne serije, tako da pretpremijerno imamo priliku da vidimo kadrove pete sezone serije u kojoj se pojavljuju glumci Vuk Kostić, Marko Janketić i Tihomir Stanić.

34116bc27efb8ff4ad82f8d65c482e533d74d1f9

U kafanskom ambijentu dobro raspoložena ekipa snimala je do duboko u noć, a ponet neverovatnom atmosferom Vuk je pao u totalni trans dok je Aleksandar Sofronijević svirao harmoniku. 

Sve detalje iza kulisa snimanja možete da pogledate u videu ispod. 

Podsetimo, naša ekipa bila je i na snimanju drugih spotova. Kakva atmofsfera je bila na setu sa Jelenom Rozgom možete da pogledate OVDE, dok detalje sa ekranizacije pesama „Fališ mi“, „“Nebitno“ i „Dva života“ možete da vidite OVDE!
Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić