VREME JE ZA REMONT: Sandra Afrika OPERISANA, muškarcima neće biti dobro!

Jedna od najatraktivnijih pevačica sa javne scene, Sandra Afrika rešila je da odradi remont i stare grudi zameni novim, većim slikonima.

Kako prenose domaći mediji intervencija je obavljena u jednoj privatnoj klinici u prestonici pre nešto vše od desetak dana.

f26ffbff3800719995e97d3b3f656af57ae58527

Zbog novih grudi Sandra je morala da otkaže nzakazane nastupe širom regiona budući da je već mesecima unazad priželjkivala da zameni dotrajale silikone.

– Sandra već duže vreme planira tu operaciju, ali nikako da se potrefi vreme. Nije htela tokom leta zbog turneje, imala je nastupe svake večeri, a i ne valja to raditi preko leta. Čim je malo zahladnelo, nekako je uspela da otkaže par nastupa i zakaže operaciju. Imala je neke problemčiće, htela je i bolji estetski efekat, a i vreme im je bilo. Malo ih je povećala, neće biti neke ogromne razlike, ali izgledaće bujnije, jedrije. Naloženo joj je strogo mirovanje, zbog čega nije mogla da radi, ali posle par dana, kada je sve došlo na svoje, snimila je spot za novu pesmu, koju će uskoro objaviti. Sada je sve ok, odlično je reagovala na operaciju i funkcioniše skroz normalno – objašnjava izvor blizak pevačici za Pink.rs.

520eafa0e539c4445662b9e83c2cc1e4b60a0b29

Podsetimo, Sandra Afrika silione je ugradila pre engo što je kročila na javnu scenu, nakon čega ih je menjala 2015. godine i sada nakon sedam godina odlučila da ih još poveća.

POGLEDAJTE I

BRUJI PRIMORJE: Da li je ovo i dalje NAJBOLJA GUZA ESTRADE? (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović