Login/Registracija

Vrela Ljupka Stević zapalila mreže: „Traži se odbegla sirena“ (VIDEO)

e6b80f61c316d2c1c9f24e64c2d6d9096d506eac

Pevačica Ljupka Stević otišla je u Egipat na zasluženi odmor, a vrele snimke koje svakodnevno objavljuje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ljupka je odlučila da nimalo ne skriva svoje atribute, a duševljeni pratioci obasipaju je komentarima, kako uz videa tako i uz fotografije.

-Traži se „Odbegla Sirena“, zakamlufirana u šarama zebre, posednji put viđena Vilas i rizort, za svaku informaciju sledi nagrada – jedan je od komentara osuševljenih pšosetilaca, dok drugi kažu:

-Prelep stajling da sve puca, ženo– napisao je jedan korisnik oduševljen pevačicinim izgledom.

A da „puca pogled“ možete se uveriti i sami u videu koji je pevačica objavila na svom Instagram storiju.

Pevačica je nedavno govorila o svom ljubavnom životu.

Pitanje koje intrigira javnost jeste da li je neki muškarac uspeo da osvoji pevačicino srce, a evo šta je Ljupka rekla o tome.

Ne treba ništa juriti. Kada se pronađe partner to je u redu, ali moj život je tako organizovan da smatram da bi mi partner u ovom trenutku samo remetio mir i organizaciju. Pustila sam stvari da teku svojim tokom. Ljubav ne može da se juri, mora da se desi. Jednostavno upoznaš nekoga ko ti privuče pažnju. Zapravo ja sam sada sasvim zadovoljna svojim životom bez obzira na to da li imam partenra ili ne – rekla je nedavno pevačica.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić