Vojaž i Đina planirali zajednički život, umešao se Haris Džinović: „To ga je jako nerviralo, ucenio je“

ipiccy image 1 7
Instagram

Početkom oktobra mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž i ćerka Harisa Džinovića, Đina Džinović su raskinuli, a kako pišu domaći mediji razlog njihovog rastanka je navodno upravo njen otac.

Iako njih dvoje nisu nikada javno priznali da su bili u vezi, od početka njihove ljubavi se znalo da se Đinin izbor navodno nije nikako dopao njenom ocu Harisu.

– Ona se tada prvi put baš jako posvađala s Harisom. Nije htela da popusti, a ona i Vojaž su se čak dogovarali i da započnu zajednički život, kako bi se osamostalili i videli kako i na taj način funkcionišu. Haris je na sve načine pokušao da je nagovori da raskine s njim, pa kad je video da ništa ne vredi, zapretio joj je da će joj oduzeti automobil i mesečni džeparac. U jeku svađe joj je poručio da je s njom završio za sva vremena ako ga ne posluša – priča izvor za Kurir i dodaje:

– Harisa je jako nerviralo i to što se oni viđaju kod njih u kući i što se tamo snimaju za društvene mreže, čiji je on veliki protivnik. Iako se do tada nije mešala u ćerkine izbore partnera, tada je na Harisovu stranu stala i njegova supruga Melina, koja je savetovala ćerku da na tu priču stavi tačku i da se posveti studijama. Đini je sve to teško palo, bila je utučena nekoliko dana, ali je na kraju shvatila da joj ne treba sukob s roditeljima. Pored toga, oboje su trpeli i veliki pritisak javnosti, pa su porazgovarali i rešili da ostanu u dobrim odnosima – završava izvor.

36947aa760be7282a47c43fdc9b3c8de9ee2b52e

Podsetimo, i sam treper je nedavno priznao da je opet zaljubljen, ali da nije u pitanju pevačeva ćerka.

– Nisam ni s jednom javnom ličnošću, ali zaljubljen – jesam. Nisam još uvek zauzet – rekao je reper.

Foto: Instagram/Z.K.Munja,
Autor: Grand