Voditeljski par proslavio GODIŠNJICU: „Ko stigne napiće se“ (VIDEO)

Tačno šest godina svakog petka na Grand televiziji gledamo voditeljski tandem koji čine Sanja Ćulibrk i Tihomir Tepić.

Da je ovaj par dobitna kombinacija dovoljno govori rejting emisije „Grand parada“ koju već šest godina za redom sjajno i sa istim entuzijazmom kao na početku vodi ovaj dvojac. 

0f9eb56b5b32495a438b1346e9a6a1832d23e62c

Neverovatno harizmatični, energični i duhoviti ne kriju da im je s vremena na vreme potrebna pauza, zbog čega je nedavno Tepić i otputovao u toplije krajeve.

Punih sedam dana voditelj je leškario i brčkao se u suncem okupanom Egiptu, a odmah po povratku u Srbiju stao je pred kamere ali iako je se uželeo, nije hteo da svojoj koleginici prepriča utiske sa odmora. 

Ne daj Bože! Sanji? Pa ona radi i na portalu – našalio se Tepić, što je njegovu dugodišnju TV partnerku nasmejalo do suza. 

2b631d97a5d4ac16eee4d069901abd739283aa9b

– Mnogo bitnije od toga šta je on radio u Egiptu jeste da smo mi proslavili godišnjicu, tačnije šest godina kako radimo zajedno ovu emisiju – ponosno je istakla, a na pitanje da li se proslavila godišnjica saradnje, Tihomir je u svom stilu odgovorio:

 – Nije se slavilo još, ali ne brinite ništa, nas dvoje ćemo to da rešimo. Večeras pravimo žurku, ko stigne napiće se, ko ne stigne biće kući i plakaće!

……

POGLEDAJTE I 

Voditelji šokirali izjavom: „Hoćemo u JUTARNJI da pokažemo kako se radi“

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić