Login/Registracija

Voditeljka progovorila o NAJTEŽEM SAGOVORNIKU u autorskoj emisiji: “NIJE HTEO da priča o tome“

Više od dve decenije novinarka i voditeljka Vesna Dedić kroz autorsku emisiju “Balkanskom ulicom“ ima priliku da ugosti najveće zvezde naše zemlje i regiona, iz sveta sporta, politike i šoubiznisa.

Bilo je ličnosti koje su se kao njeni sagovornici pojavljivali i više puta, ali i onih koji su poziv za gostovanje morali da odbiju iz sebi poznatih razloga, o čemu je Vesna sada progovorila.

– Desilo mi se da mi je čovek rekao da gleda i poštuje moju emisiju ali da trenutno ne sme da priča o svojoj najvećoj ljubavi da ne bi povredio sada druge ljude. Ja mu kažem da nećemo pričati o tome a on mi odgovori: “Ali ja ako dođem kod tebe da budem gost ja hoću da budem najbolji gost i da kažem sve“. Jednom prilikom me je odbio i jedan sportista jer nije želeo da priča o aktulenim stvarima jer je bilo opasno govoriti o tome- ispričala je Dedićka.

Upoznajući raznorazne profile ljudi kroz svoju emisiju, novinarka je otkrila i to sa kojom osobom joj je bilo najteže da uradi priču.

– Meni je svaka priča teška, ja se iskidam pred svaki intervju. Ja moram da imam sposobnost da izvučem iz čoveka još malo duše, iskrenosti i topline, i u tom smisli svaki sagovornik mi je težak. I dalje imam sindrom početnice. Pred svaku emisiju imam taj problem. A kao ljudski da li mi je neko bio težak, stvarno nije- rekla je Vesna u emisiji.

POGLEDAJTE I:

Vesna Dedić priznala da nikad NE ČITA SVOJE ROMANE I NE GLEDA SVOJE EMISIJE, a razlog će vas iznenaditi!

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac