Login/Registracija

Voditeljka otkriva: „Mislili su da sam TRUDNA, a ja u stvari samo ULAŽEM U SVOJ STOMAK!“

Nataša Aksentijević, poznata glumica i voditeljka, važi za duhovitu i veoma pozitivnu osobu, a gostujući u emisiji „Zvezde Granda specijal“, još jednom nam je to potvrdila.

96178ceb46c2bb5f8affc1745bf5a206628fcf30

Voditelj je upitao da li je istina da su joj na jednom terenu pitali da li je trudna, kada ona to u stvari nije bila, voditeljka u svom stilu odgovara – Ljudi to vole da pobrkaju, zašto? Zato što ja imam veliki stomak, i oni apriori misle, ako si žena, u Srbiji, u 21. veku i imaš malo veći stomak, mora da si trudna. Nedozvoljeno je da ti ulažeš u taj stomak, kupujući hranu i godinama to taložeći, znači to ne sme da se dozvoli.

Ipak, koliko god grubo zvučalo, Nataša ističe da je to nije uvredilo.

– Nisam se ja ništa uvredila, ja sam gospođi odmah objasnila da mi je to od slanine i tri doručka – rekla je Aksentijevićeva i time nasmejala sve prisutne.

94dd22a81ae572857cf61c8a49ec72c9aa2ea298

Ovom prilikom, voditeljka je najavila da planira da započne projekat dokumentarni rijaliti, u kom će pet meseci snimati sebe dok je na režimu ishrane, te će na taj način biti pokretačka snaga i podrška svima koji se bore sa viškom kilograma. Ovaj projekat je i humanitarnog karaktera, ali budući da nije želela ništa više da nam otkriva, ostaje nam samo da sačekamo početak snimanja.

Foto: Instagram,
Autor: K. Stanković