Login/Registracija

Voditeljka napustila Srbiju, evo kako se provodi i šta radi u Americi (VIDEO)

Dok je većina javnih ličnosti ovo leto provodila na moru, voditeljka emisije „Grand magazin“ Maja Nenadić odlučila je da ode preko okeana. 

Njen izbor za odmor bio je Njujork, a svoje iskustvo i utiske iz svetske metropole podelila je specijalno za Grand Online.


– Veliki pozdrav iz Njujorka, grada koju ne zovu bez razloga prestonicom sveta- rekla je voditeljka u videu, a zatim prošetala kroz jednu od najpoznatijih raskrsnica na Menhetnu i objasnila šta za samo par dana možete od očekuje i vidite u Americi. 

– Kroz Tajms Skver dnevno oko 330,000 ljudi prođe. Central parkom možete da se šetate i da piknikuje, da uživate. Naravno, tu je i Vol Strit, Kip slobode, mnogo interesantnih stvari koje će stati ni u mesec dana. Reč koja savršeno opisuje Njujork je raznovrsnost, jer ovde na ulici možete apsolutno sve da vidite i ništa vam nije čudno. Tako ni ljudima nije čudno što se ja ovako šetam i snimam video – objasnila je Maja i dodala da iako deluje, Njojork nije daleko i do ove metropolete deli vas nekoliko sati leta. 


Ipak, voditeljka je imala jednu zamerku, a o čemu se radi i kako se provodi u Njujorku, možete da pogledate u videu ispod. 

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić