Login/Registracija

Voditelj je isprovocirao, Goca potvrdila vezu sa muzičarem: “Podmladila sam se 50 godina”

Goca Lazarević nedavno je otkrila da je zaljubljena, nakon čega su mediji počeli da se interesuju ko je misteriozni muškarac koji joj je ukrao srce.

Iako nije želela da otkrije njegov identitet, pevačica je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ slučajno otkrila da je reč o Zoranu Stojanoviću, gitaristi iz Trstenika sa stalnim boravištem u Portugaliji. 

Inače, Zoran je i glavni krivac što je pevačica napravila preokret u svojoj karijeri i nedavno nas obradovala latino zvukom, što je i sam gitarista potvrdio u emisiji „Zvezde Granda Specijal“. 

U razgovoru sa Vojom Nedeljkovićem Zoran je otkrio kako je došlo do famoznog susreta sa pevačicom. 

– Goca i ja smo se upoznali ranih ’90- tih, pre nego što sam se preselio u Portugal. I onda posle nekoliko godina slučajno smo se sreli kad sam dolazio u Srbiju i ona je tad rekla „Gde si bio kad sam devedesetih snimala pesmu ‘Opasne sitnice’?“ Sedeli smo, pričali, družili se i ja sam otišao kući i napravio novi aranžman, poslao joj i samo mi je javila da to mora da se snim – otkrio je Zoran, dok je pevačica dodala: -Ako išta ima dobrog u koroni onda je to naš susret.

– U celoj ovoj prezasićenosti I hiperprodukciji on je osvestio uspavani deo mene koji nije znao da mogu da pevam i nešto sasvim drugo, na sasvim drugačiji način – izjavila je Goca i otkrila kako je Zoran promenio njen život. 

– Podmladila sam se bar 50 godina i dobila sam entuzijazam, ljubav i radost I zahvalna sam mu do neba – dodala je ona.

Na pitanje voditelja Siniše Medića da li je tačno da se zaljubila, pevačica je misteriozno odgovorila: – Jesam, zaljubila sam se u tu gitaru koja proizvodi divne latino tonove.

Nakon toga voditelj se našalio kako Goca sigurno obuče najlepšu spavaćicu i legne sa skupom gitarom, čime je očigledno uspeo da je isprovocira.

–  Ne, ne legnem sa gitarom, ali toliko se dopunjemo i inspirišemo – odgovorila je. 

– Vi i gitara? – zbunjeno je pitao voditelj. 

– Ne, njegova muzika i ono što proizivodi Zoranova gitara – rekla je  Goca nakon čega su svi u studiju prasnuli u smeh

– Šta sam sad lupila? Neću više da odgovaram, provociraš – zaključila je s osmehom.

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić