Login/Registracija

VIZIONAR Emrah Emšo otvorio dušu: „Povezivali su me sa mnogim koleginicama, a ja želim ženu kao Čolinu“

Iako živi umetnički i skroman život, od samog pojavljivanja u takmičenju „Zvezde Granda“ Emrah Emšo važio je za velikog zavodnika te ne krije da mu je teško da se skrasi. Kako sam priznaje, ljubavni život mu nije ni malo dosadan ali skandali koji su se provlačili kroz medije ne smetaju mu ni najmanje.

– Povezivali su me sa Ivanom Elektrom, to je bio skandal, ali ja to ne doživljavam tako. Skandal je nešto mnogo više kontraverzno, da uradim nešto da se kompromitujem, ali dobro to je šou biz. Ali neka bude skandala sve je to sastavni deo, mora malo da bude toga. Ljudi vole krv i meso, ne vole ništa upakovano. Mislim voleo bih da kada bude moj brak na redu da to bude kao kod Čole, njegovu suprugu recimo nikada nisam video- rekao je Emrah i prisetio se da su ga povezivali sa mnogim koleginicama poput Aleksandre Tadić Cipke i Aleksandre Bursać kojoj je otvoreno pokazivao simpatije.

7db610addfeb605f9bc854ab6624474ded6eb9a0

Kako je i sam bio deo takmičenja, pevač ne krije da i dalje prati mlade talente te nijednu emisiju popularnog šoua „Zvezde Granda“ ne propušta. Zbog dobrog osećaja da predoseti ko će postići veliki uspeh za sebe kaže da je vizionar.

– Verujte mi da kada pročitam ime i prezime sadašnjih takmičara ja znam ko će od njih biti zvezda. Ime i prezime samo po sebi ima svoju energiju, vidite da sam vizionar- našalio se Emrah.

baff309f363abfef747d11f223635009979a4c13

Nije samo njegov ljubavni život turbulentan i pun dešavanja, već Emšo doživljava ozbiljne uspehe i u karijeri. Nedavno je dobio nagradu za hit godine za pesmu „Otišla je sreća“ te u tom maniru i želi da nastavi. Osim što je sjajan izvođač, može se pohvaliti i svojim talentom za pisanje muzike.

– Želim samo da pravim dobre pesme, sebi stvaram neku energiju koja mi treba i da stvaram ono što je kvalitetno. Ne želim da budem deo hiperprodukcije jer to bi narušilo kvalitet. Najviše inspiracije za pisanje mi je dolazilo u wc-u i nekoliko puta na moru i u autu, ali uglavnom kada sam sam, ne u emotivnom smislu jer sam tu standardno sam, nego kada sam fizički sam.  Iako sam se pronašao u pisanju i komponovanju, ne želim da moje pevanje trpi zbog toga, jer mi znači sve i više od svega- otkrio je u emisiji „Grand Magazin“.

ef057477219ac3df7cede515c6b0774168364718

POGLEDAJTE I

Žele ga SVI! Pevač NA METI najpoznatije transseksualke (VIDEO)

Emrah Emšo NE ODUSTAJE OD LJUBAVI PREMA KOLEGINICI: „Čekaću KOLIKO GOD BUDE TREBALO“

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović