VILA KAO IZ BAJKE: Pogledajte kako izgleda dom Ilde Šaulić (FOTO)

Luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi, u kojoj živi sa porodicom, Ilda Šaulić je posle udaje dobila na poklon od muža Bojana Vučkovića, a popularna „karingtonka“ koja je dom pevačice nalazi se u komšiluku Lepe Brene i odiše otmenošću.

Inače, ona je uz roditelje, Šabana i Gordanu Šaulić, od malih nogu živela kao „princeza na zrnu graška“, a suprug joj je omogućio da i u braku sačuva standard na koji je navikla.

cb2b47e6eefced0dff621afaf44f87b38ba26c29

Mezimica tragično nastradalog kralja narodne muzike retko prikazuje unutrašnjost svog doma, a na osnovu retkih fotografija koje je objavila stiče se utisak da u skoro svakoj prostoriji postoji bar jedna vaza sa buketom svežeg cveća.

Budući da muž Ilde Šaulić u američkom gradiću Sent Olbansu ima stan, ali i razvijen biznis u svetu sporta, tročlana porodica u toku godine često boravi u državi Vermont.

59be9e9940320d611f14ed0bad467bdbb91c6e90

Poslednji put sa njima je bila i Ildina majka Goca, pa su tri dame uživale. Iako je Ilda u mlađim danima bila veliki teniski talenat, njena ćerkica se, otkrila je u jednom intervjuu, mnogo više interesuje za fudbal koji je u Americi popularan među devojčicama, piše Story.

Podsetomo, pre nekoliko dana se porodica Šaulic pojavila u Šapcu na otkrivanju spomenika kralju narodne muzike Šabanu Šauliću, a Ilda tada nije mogla da obuzda emocije, pa je medijima rekla da je ponosna i srećna što je rodni grad ispoštovao na ovakav način njenog oca. 

Pročitajte još:

Ilda nasmejala sve anegdotom o ćerkici: „Roditelji mora da se poštuju“

KO BI REKAO? Ilda Šaulić novu profesiju započinje i u Srbiji: „Ja sam žena od AKCIJE“

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković