Login/Registracija

Vesna i Đole Đogani progovorili o sinu: „Imali smo strahove, ukapirao je da loše stvari nisu za njega“

Đole i Vesna Đogani godinama važe za jedan od najskladnijih i najtraženijih parova na estradi, a pored samih densera i njihov stariji sin nedavno se našao u žiži interesovanja medija.

Njihov sin Adrian u medijima je predstavljen kao tatina slika i prilika, pravi srcelomac koji je svojim fizičkim izgledom skrenuo pažnju na sebe, a sad je Đole otkrio da li njihovom nasledniku što je i on pod budnim okom javnosti.

-On je rekao da mu trenutno to odgovara i prija– rekao je Đole i nastavio da ponosno govori o svom nasledniku:

-Lepo izgleda, okolina kaže da je lepo vaspitan i da pozitivno utiče na njegovu generaciju. Ja ga samo upozoravam na neke stvari koje ne bi trebalo da se dese, a za sve ostalo mu dajem dovoljno slobode da može sam da razmišlja i pronađe sebe.

Đole je otkrio i oko čega se Vesna i on kao roditelji plaše.

-Sad više ne toliko, u julu puni 17 godina, ali pre dve, tri godine razmišljao sam u svemu. Tad su bili njegovi prvi kontakti sa drugarima koji možda koriste nešto, duvaju, imao sam problem, ali kad sam video njegov stav o tome i cilj da jednog dana postane fudbaler kao Ronaldo, prepoznao sam sebe. U njegovom cilju da bude najbolji sportista prepoznao sam sebe, u njegovim godinama kada sam želeo da budem najbolji igrač, da sve ostavim kako bi ostvario svoj cilj. Sad vidim da ide tim putem i ukapirao je da sve loše stvari nisu dobre za njega – ispričao je Đole, a Vesna se nadovezala i dodala da je zahvaljući starijim i iskusnijim prijateljima uspela da prevaziđe strah o roditeljstvu.

-Kao roditelj sam bila u strahu, ali sam onda u razgovoru sa ženama koje imaju više iskustva, shvatila da treba da zaboravim brigu i sekiraciju kada su deca u pitanju, jer to privlači jedno drugo. Jako su važni temelji, a sigurna sam da smo Đole i ja napravili dobar temelje u porodici, vaspitanju, u samoj kući, tako da odatle kada se izlazi, sve što nas susreće napolju ne može preterano da utiče na nas. Nema strahova, važno mi je da budu samostalni, a te neke greške su lekcije – zaključila je pevačica.

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić