Login/Registracija

Vesna Đogani PLAKALA na snimanju spota sa Ćanom: „NIJE BILO MESTA ZA MENE“

Mnogi su se zabrinuli kada je Vesna Đogani sve češće počela da gostuje u emisijama bez Đoleta, međutim kako je pevačica objasnila razlog je veoma jednostavan.

– Ja sam sada u službi PR grupe Đogani, valjda zato što više volim da pričam, tako da sam sama kriva- našalila se na samom startu.

Jedna od glavnih tema u medijima već nekoiko dana je duet koji je pomerio sve granice. Pesma „Šaka laka“ grupe Đogani sa pevačicom Ćanom i Ivanom Kurtićem iznenadila je publiku, a Vesna je otkrila pozadinu čitave priče.

– Ljudi su u šoku, pitaju se kako smo se mi to spojili! Moram da kažem da je idejni tvorac Đole, on je zapravo smislio pesmu i pozvao Ćanu i Ivana. Međutim, kada smo sve završili tu nije bilo uopšte mesta za mene, i ja sam plakala. Kada smo radili na projektu Ćana se sliakala sa Đoletom u studio i odmah okačila na društvene mreže i onda sam shvatila da će publika misliti da je to duet samo Ćane i Đoleta. Tako sam razmišljala kako sada da udenem sve jer ipak ne može Ćana da bude Đoletova devojka, Ivan ne može da bude Ćanim momak. Zbunili bismo gledaoce- objašnjava Vesna.

Kako se priča nastavljala, saznali smo da ipak nije samo Đole idejni tvorac, već je i Vesna ozbiljno umešala prste u ceo projekat.

– Rekla sam im, ovako, Đole ti si jedan stari šmeker, da se ne uvredi za ovo stari. a ja sam naravno mlada devojka koju ti želiš da prosiš, a Kurtić tvoj brat i najbolji drug, dok Ćana kao moja starija sestra mene ne želi da proda jer ljubav ne može da se kupi. Tako sam rešila taj momenat- reka je Đoganijeva.

POGLEDAJTE I

SPOJ NESPOJIVOG: Ćana i Đogani UZDRMALI ESTRADU (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović