Login/Registracija

VELIKO SLAVLJE u domu Ace Pejovića: Srednja mezimica im donela NAJLEPŠE VESTI

Porodica Ace Pejovića danas ima ogroman razlog za slavlje, a sve zbog srednje mezimice koja im je saopštila najlepše vesti.

Pevač je otac tri ćerke – Magdalene, Marije i Ive, a njegova srednja naslednica juče je unela radost u porodicu budući da je postala vlasnica diplome Medicinskog fakulteta. 


Titulu lekara stekla je diplomskim radom koji je ocenjen čistom desetkom, što je otkrila Pejovićeva prijateljica, voditeljka Vesna Milanović. 

– Moja izabrana ljubav. Ono kad oduvaš Medicinski fakultet – napisala je ponosno Vesna, nakon čega su krenule da se nižu čestitke.

– Od danas moja lična doktorka. Bravo- napisala je i Dragana Katić, dok se ponosni tata zbog radosti i sreće još uvek nije oglasio na društvenim mrežama. 

Pevač je pre pet godina povodom upisala fakulteta, srednju mezimicu častio putovanjem u Ameriku, a za 18. rođendan automobilom. 

Podsetimo, i starija naslednica pevača Marija Pejović nedavno je diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka, a ponosni tata tada je upriličio veliku proslavu na kojoj je okupio pola estrade. 

BONUS VIDEO

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić