Login/Registracija

VELIKI POVRATAK: Zbog BIVŠE LJUBAVI otišla sa scene a sada poručuje “HVALA ŽIVOTE“

Grand produkcija koja danas važi za jednu od najmoćnijih i najvećih produkcijskih kuća u regionu nastala je davne 1998. godine, a i nakon pune 23 godine rada dom je najvećim muzičkim imenima naše estrade.

Jedna od pionirki ove kuće Nataša Đorđević izdala je album za “Grand“ 1999. godine pod nazivom “Da umrem od tuge“ i postigla vrtoglavi uspeh, dok su pesme koje je u to vreme snimala i danas veliki hitovi.

– Žao mi je što nisam za te neke pesme koje se i danas slušaju snimila spotove pa sad imam ideju da to uradim. Samo još ne znam za koje pesme. Mislim da ću pustiti publiku da odluči, osluškujem njihove želje– kaže Nataša koja je nakon dugo vremena izbacila novu pesmu.

– Sama sam napisala tekst za pesmu “Hvala živote“. Inspiracija mi je bila da razmišljamo pozitivnije da idemo u pravcu u kom zamislimo i da nas ništa u tome ne ometa– izjavila je pevačica u “Grand paradi“ pa najavila još dve pesme koje su u pripremi.

Pevačica koja je pre mnogo godina napustila scenu zbog privatnih problema sa bivšim partnerom, o čemu možete pročitati OVDE, danas sa ponosom kaže da je srećna žena i ima važnu poruku za sve ljude.

– Moraš da znaš šta hoćeš i da sve loše iz života izbaciš. To je jedini put do srećnog života– zaključuje Đorđevićeva.

Pesmu “Hvala živote“ poslušajte u videu ispod:

Autor: T. Bogavac