VELIKI POVRATAK Slađana ima OPRAVDANJE, Željko tvrdi: „PREOPTERETILO me je, sklonio sam se na more“ (VIDEO)

Slađana Mandić i Željko Samardžić dugo se nisu pojavljivali u javnosti. I dok je pevačica opravdano odsustvovala sa scene, Željko priznaje da se zasitio medija i estrade, zbog čega se jedno vreme preselio u svoju kuću na crnogorskom primorju.

5023a0e73bfdf9afe427358f39ef5eb1b7f647fd

O razlozima povlačenja, ali i velikom povratku Slađana i Željko govorili su za Grand. Online.

– Ja sam napravila pauzu sa razlogom, pored svega što nas je zadesilo, ostvarila sam se po drugi put kao majka. Povukla sam se s razlogom i imala sam puno vremena da radim na novim pesmama i da razmišljam o svojoj karijeri i da ne stajem od sad pa na dalje, to obećavam – istakla je Slađa na početku razgovora, dok je Željko otkrio svoje razloge odsustva sa scene. 

– Mene je sve to preopteretilo u nekom trenutku, čak sam se sklonio u Bokokotorski zaliv i dole provodio vreme – priča pevač. Ipak, sjajan razlog da se oboje ponovo vrate na scenu jeste njihova duetska pesma „Male obične stvari“ koja ih je motivisala da više ne odustaju. 

a71229c8861067de9518824f7a1f7454c28419de

Ovaj spoj mnoge je iznenadio, a i sam Željko priznaje da je bio iznenađen kad je dobio ponudu od mlađe koleginice. 

– Do svega je došlo slučajno, ali Slađa je to pokrenula, poslala mi je poruku i demo snimak i meni se to jako dopalo kad sam je čuo, čak sam joj rekao da je tako dobro otpevala da bi bilo najbolje da sama otpeva. Ali mi je odgovorila da ili će sa mnom otpevati ili neće nikako, tako da je meni to čast. Mislim da smo uradili pravu stvar – ističe.

320a2d3602e489eadfd84ac23eb3677ed1233939Pevačica kaže da ne želi da se tek tako pojavljuje u medijima i pažljivo bira šta će da snimi, a njen pristup estradi podržava i njen kolega koji u njoj vidi perspektivnu zvezdu. 

– Slađana je na izuzetnom putu da postane velika zvezda. Ona je odličan pevač i mislim da je došlo vreme odličnih pevača- smatra on, a kako je ona dala obećanje da više neće stati i neće praviti dugogodišnju pauzu slično je obećao i Željko.

A da li će ona „pola čovek, pola 8.mart“ pasti u vodu ili ipak ne, otkrili su nam u intervjuu koji je pred vama.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić