Login/Registracija

VELIKI POVRATAK Jasne Kočijašević: „Ne možeš prestati da budeš zvezda ako nisi bio“ (VIDEO)

Nakon pauze duge više od dve decenije, legendarna pevačica Jasna Kočijašević vratila se na muzičku scenu i to sa novim albumom pod nazivom „Uvek ista“ iza koga stoji Aleksandar Sofronijević.


Pevačica je novi projekat predstavila pred velikim brojem zvanica među kojima su se našli osim porodice, prijatelja, velike muzičke zvezde i pripadnici sedme sile.

Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Zorica Brunclik, Slavko Banjac, Bane Mojićević, Dragana Katić samo su deo onih koji su svim srcem pozdravili njen povratak.


Glas slavuja u tandemu sa najboljim virtuozom na harmonici razgalio je sve prisutne kada su uživo izveli nove numere, a na tome im je posebno čestitala Dragana Katić.

– Jasna zaista čestitam od sveg srca. Lepo je što ste ponovo sa nama i što smo mogli ovoliko prisutnih i značajnih umetnika da vidimo na jednom mestu, a Sofro tebi mnogo sreće želim u celoj tvojoj zamisli i svemu što planiraš iako znam da će sve biti vrhunski s obzirom na to da te poznajem- istakla je voditeljka.


Kako kaže, nema razloga da se kaje što je napravila veliku pauzu i što svoju karijeru nije gradila na skandalima.

– Sebe smatram dobrim pevačem tako da mogu da napravim ne znam koliku pauzu. Kada se steknu dobri uslovi, dobre pesme i dobra produkcija, kao i uz podršku orkestra Sofronijevića, to sve vodi dobrom rezultatu- tvrdi Jasna.


Za naš portal otkrila je i da li postoji neka zajednička stvar za estradu nekada i sad.

-Bilo je i tada ljudi žkoji utripuju da su zvezde, ali vreme pokaže sve. Međutim ne možeš prestati da budeš ako jesi, niti postati zvezda ako nisi. Mada danas je teže opstati jer je velika konkurencija– zaključila je.

Ipak jedna stvar je Jasnu posebno iznenadila kada su u pitanju kolege, a o čemu se radi saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović