Login/Registracija

UMESTO NA PROMOCIJU, OTIŠLA NA POROĐAJ: Novopečena mama, Marija Mikić, objavila DVE NOVE PESME (VIDEO)

Pre nekoliko dana, Marija Mikić donela je na svet devojčicu, a tokom perioda trudnoće nije mogla da dočeka dan kada će postati mama. 


Ipak, tokom blaženog stanja nije zapostavila muziku, a danas su izašle i dve pesme koje je snimila kada je bila u devetom mesecu trudnoće za koje je snimila i spotove.

Novopečena mama je spremna da se publici oduži i zahvali na podršci novim pesmama za koje veruje da će obeležiti ovo leto i da će biti prava prekretnica u karijeri.


– Pesme „Kombinacija“ i „Ljubi me“, smo snimali u toku devetog meseca trudnoće. Snimili smo i dva spota, takođe, u jednom danu, kako bismo postigli da sve izađe dok se Đurđa ne rodi. Bilo je jako naporno, ali i nezaboravno iskustvo. U jednom spotu se namerno vidi da sam trudna, jer sam želela da mi ostane uspomena i da Đurđa vidi kada poraste jednog dana. Zanimljiva stvar je da pesme izlaze dans, 11. jula, kada mi je bio termin za porođaj, ali pošto je gospođica odlučila da izađe ranije zeznula nam je sve planove. Umesto promocije koja je bila planirana za novinare, bilo je: „Vozi u Višegradsku“– rekla je Marija.

Obe pesme potpisuje Miloš Vuksanović iz leksington benda, koji je inače radio i „Jul“ i sve prethodne.


Foto: Promo,
Autor: S. Čumić