Login/Registracija

UDAJE SE ZA SULTANA? Otkrivamo 10 stvari koje niste znali o Marini Visković (VIDEO)

Nakon što je okončala desetogodišnju vezu sa Mirkom Vukovićem, jednu od najlepših pevačica na estradi Marinu Visković ne prestaju da povezuju sa uspešnim i bogatim muškarcima. Iako je nedavno izjavila da se još uvek nije potpuno oporavila od ljubavnog kraha i da povremeno oseća tugu, nedavno se u novinama pojavila priča da se dopisuje sa princom Abdulom Matinom, jednim od sinova sultana od Bruneja. 

……


„Jedna od najvećih laži koju sam o sebi pročitala je da se dopisujem  sa sultanom od Bruneja, najbogatijim princom na svetu. Ja sam javna ličnost i razumem da te spoje sa nekim, ali ja nikad nisam svoj emotivni život eksponirala. Dugo godina sam bila u ozbiljnoj vezi i sad ne želim ništa da eksponiram ali stvarno nisam očekivala sultana“, rekla je Marina u razgovoru za „Grand online“. 

Rođena Beograđanka od malena se bavila muzikom, svirala je klavir, a nesvršeni je student psihologije na „Megatrendu“. Dugo godina je nastupala u klubovima i na splavovima, a svoj prvi album „Alisa u zemlji čuda“ objavila je pre sedam godina. Pored genetike za njen dobar izgled zaslužni su redovni treninzi. Vodi računa o ishrani ali ima jedna stvar koja joj i dalje ide na živce kad je njn izgled u pitanju. 

Pogledajte šta je u pitanju: 






Foto: Z.K.Munja ,
Autor: A. Bakić