Login/Registracija

„Tuga koju čovek ne može ni zamisliti, Bože pomozi“, Zvezda Granda slomljen zbog VELIKE TRAGEDIJE

Instagram/ermin_redzic_bubi_official

Vest koja je potresla čitav svet je zemljtres koji je zadesio Tursku za koji stručnjaci tvrde da je najjači zemljotres koji je ikada pogodio ovu zemlju. Stotine preminulih ljudi i hiljade povređenih pogodilo je mnoge, a emotivnim rečima Emir Redžić Bubi pružio je podršku

-Svet je upravo doživeo preteške trenutke. Razoran zemljotres pogodio je Tursku i Siriju. Bože pomozi ovom narodu. Tuga koju čovek ne može ni zamisliti- napisao je Budi na Instagramu, a potom nastavio:

-Pomislite koliku patnju sada prolaze porodice žrtava, a onda ćemo shvatiti koliko svakog dana treba da budemo jedni uz druge. Bože daj snage ovom narodu, majkama i deci.

Inače, Ermin Redžić Bubi jedan je od najtraženijih mladih pevača koga publika u Americi obožava te ne čudi što iz meseca u mesec obara sve rekorde preko bare. Takoje bilo i pre nekoliko dana, a nakon vrele atmosfere koju je priredio u gradu Des Moines u kome je hladnoća neverovatnih minus 30 stepeni, ali to nije sprečilo ljude sa naših prostora da napune klub do poslednjeg mesta.

– Srećan sam što moje pesme i moji nastupi  ostavljaju tako dobar dojam na publiku i što me publika traži sve više. Mislim da je ključ ta energija koju publika najviše voli jer i kad pevam narodnjake i kad pevam rok, sve izvodim na svoj način energicno sa puno žara– izjavio je Bubi.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović