Login/Registracija

TRLJAĆETE OČI kada vidite kako je Darko Lazić izgledao na PRVOJ AUDICIJI za Zvezde Granda (FOTO)

Muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ i nakon 16 godina koliko je prošlo od prve sezone i dalje je najgledaniji muzički šou koji je inznedro brojne zvezde i najveća muzučka imena.

Mnogo talentovanih pevača borilo se za titulu zvezde iz sezone u sezonu, a svako od njih morao je da prođe čuvenu audiciju mada bi mnogi svoje fotografije i snimke sa početka obrisali.

Mada, Darko Lazić sigurno nije jedan od tih jer mu je to jedna od najlepših uspomena i dokaza da je izgradio uspešnu karijeru.

Prvi put na audiciji pojavio se davne 2006. godine u Šapcu, sa samo petnaest godina. Iako je lepo pevao, glas mu se još uvek nije oformio te je Saša Popović odlučio da treba još malo da sačeka.


Upornost se isplatila, pa se već nakon dve godine ponovo pojavio na audiciji u istom gradu i ostavio sve u šoku zbog neverovatne transformacije koja se dogodila za to vreme.

Zapevao je numeru „Seti me se jednog dana“ i razgalio sve prisutne, što ga je nakon nekoliko meseci borbe dovelo na tron.


Osim neverovatne promene u glasu, od kada se prvi put pojavio na sceni, Darko je prošao i niz transformacija kada je reč o fizičkom izgledu.

Nakon trijumfa u takmičenju, Lazić je stekao ogromnu armiju fanova i počeo da niže hit za hitom, a danas je jedan od najpopularnijih i najangažovanijih pevača na estradnoj sceni.

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović