Login/Registracija

Topalkova ćerka USIJALA društvene mreže: „UMALO TI SVE ISPALO“ (FOTO)

Helena Topalović, ćerka popularnog pevača Milana Topalovića Topalka, napravila je pravu pometnju na mrežama nakon što je objavila provokativne fotografije sa mora.

Nakon udaje za bogatog biznismena često se hvali skupocenim poklonima, ali i ne prestaje da objavljuje izazovne fotke na kojima u prvi plan ističe svoje atribute.

Helena je pozirala u moru na dasci, a ubrzo su usledili komentari ispod objave.

„Prezgodna“, „Svetska, a naša“, „Brutalno dobra“, „Ostao sam bez komentara“,  „Zategnuta kao praćka“, „Au, top“, „Bomba“, „Umalo ti sve ispalo“, samo su neke od reakcija.

Podsetimo, Helena je nedavno izgovorila sudbonosno „da“ izabraniku Draganu Aleksiću, a njen otac Milan Topalović Topalko otkrio je detalje iz ćerkinog braka, ne krijući da željno iščekuje ulogu deke.

– Sa mužem svoje ćerke sam u odličnim odnosima, a priželjkujem da mu Helena što pre podari unuče, mada to je Božija volja.Ja sam se isplakao sedam dana pre nego što su se oni venčali, da ne bih taj dan. Velika je to sreća. Normalno je da smo u dobrim odnosima. Bilo je zanimljivo to kada sam išao kod njih na slavu, ja vozim i idem kod ćerke na slavu, kao neki deda. Naravno da sebe mogu da zamislim u ulozi dede. Ja ću biti najbolji deda na svetu! Priželjkujem unučiće, ali oni odlučuju o tome naravno – istakao je Topalko.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović