„TO JE BOŽIJA ENERGIJA“ Jovana Tipšin konačno zaljubljena, progovorila o novom dečku

56c4bd8d7ff5cd5db3b275df21858be2d5556c8a

Pevačica Jovana Tipšin uvek je bila tajanstvena po pitanju informacija iz privatnog života, ali ovog puta prokomentarisala je spekulacije da je za njen osmeh na licu zaslužna nova ljubav.

-Uvek je zaslužan novi i lep dan, dobra dešavanja oko mene, to što radim posao koji volim i radujem se svakom novom danu. Srećnom me čini to što smo svi živi i zdravi, to je najvažnije – odgovorila je pevačica.

I ovog puta Jovana je dala diplomatski odgovor kada je njen ljubavni život u pitanju.

Ne, ne nije diplomatski odgovor, to je zaista tako. Vi kada osmislimo sadašnji trenutak, mi ćemo zaista uživati. Imamo samo danas, svaki dan je poklon. Ja zaista uživam, a kasnije ide sve ostalo: zaljubljivanje, posao, ali prvenstveno morate da volite sebe. Ne da budete narcis, nego da imate ljubav prema sebi, pa će i drugi ljudi uživati u vašem društvu i širićete ljubav. Ljubav je radost – objasnila je nasmejana pevačica.

Zanimalo nas je da li folkerka ipak smatra da muškarac može da vrati ženi osmeh na lice i da joj promeni život iz korena.

Kako da ne, isto kao i žena muškarcu. To je nešto neopisivo, to je energija Božija. Kažu da je sve energija, a to je zaista tako – rekla je Jovana.

Kako je danas javnim ličnostima veoma teško sakriti bilo šta od medija jer neke ekipe estradnjake prate u stopu, pitali smo Jovanu kako će reagovati ukoliko je novinarske ekipe uhavte sa novim dečkom, te koliko je njenom partneru bitno da vezu drže u tajnosti.

On čuva svoju privatnost. Prosto, čovek se bavi svojim poslom, a moj posao poštuje i ne meša se. Meni se to sviđa, da svako radi svoj posao. Ne volim nikada da mešam poslovno i privatno, ali ukoliko ga mediji uslikaju, nema veze. Videli ste i to je sve, idemo dalje – odgovorila je kroz osmeh Tipšinova.

26162a6717b413d89205331d8035654895cc1269

Mnoge Jovanine koleginice smatarju da nikada ne treba mešati posao i ljubav, pa izbegavaju da za ljubavne partenere biraju kolege.

Rekla bih nikada, ali nikada ne treba to reći. Mi ne znamo šta će sutra da se desi tako da je sve individualno i zavisi od osobe do osobe. Ako se desi, pa Bože moj – rekala je pevačica.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I.Grk