Login/Registracija

Tea Tairović OTKRILA SVE O VELIKOM BAKŠIŠU: „Šta je tu sramno?“

Atraktivna pevačica Tea Tairović od kako se pojavila na javnoj sceni privlači veliku pažnju, a društvene mreže prepune su klipova sa njenih nastupa gde dobija ogromne svote novca, te je mnogi nazivaju „kraljicom bakšiša“.

Više ne postoji slavlje koje može da prođe bez Tairovićkinog hita, ali ipak nije slava došla preko noći.

Ovaj posao nije trka na sto metara, nego maraton, a za maraton se sprema dugo i čuva energija. Nije svačije vreme uvek, ali kad dođe treba ga iskoristiti- rekla je Tea koja je strpljivo čekala svojih pet minuta.

Još jedan pokazatelj njenog uspeha je nedavna turneja u Americi, koje nisu doživele čak i mnoge veće zvezde koje su već godinama u javnosti. Iako smo svi svedoci da oko Tee samo lete novčanice, ona želi da ostane skromna te se trudila da izbegne da otvoreno govori o količini novca koju dobije kada zapeva svoju pesmu „Hajde“ koja broji milionske preglede.

– Meni je degutantno da pričam o zaradi. Mislim nema tu šta da se krije. Šta ima loše da ti neko da bakšiš, znači da te nagrađuje što dobro radiš svoj posao. Nije tu ništa sramotno, neka bude na društvenim mrežama!- ispričala je pevačica, a kako sama navodi ne smeta joj što je dobila nadimak „kraljica bakšiša“.

POGLEDAJTE I

Opet potkačili Teu Tairović: “Ne mogu na to da odgovorim“

Tea Tairović OTKRILA DA JE SUJEVERNA, a zbog OVE STVARI mlati toliki bakšiš!

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović