„To rade kada nemaju dovoljno samopouzdanja“ Ovako je Tea Tairović nekada govorila o silikonima, a evo šta je sve promenila na sebi

tea tairović silikoni

Tea Tairović osim svojom muzikom, veliku pažnju privlači i atraktivnim izgledom zbog čega je mnogi smatraju najzgodnijom pevačicom na estradi.

Uprkos dobroj genetici, pevačica je pre nekoliko godina podlegla trendu estetkih korekcija, međutim nakon takmičenja u „Zvezdama Granda“ bila je protivnik istih.

ca62ce1800ea99c0cbb24450981bc9593b458154

 – Iskreno se malo plašim tih stvari, lekara i bilo kakvih zahvata- govorila je svojevremeno, dok je na pitanje da li bih se ipak podvrgla nekoj plastičnoj operaciji odgovorila:

– Prvo bih razmislila da li je to meni zaista potrebno i preispitala bih se da li se ovako prirodna dopadam samoj sebi. Kažu da ljudi obično to rade kada nemaju dovoljno samopouzdanja. Kada neko odiše samopouzdanjem, silikoni nisu potrebni– izjavila je tada Tea.

Iako nikada nije javno otkrila šta je sve radila na sebi, evidentno je da je uvećala grudi, i imala nekoliko korekcija na licu koje uključuju punija usta, zube i nos.

Lepo je čuti da izgledam odlično, ali mislim da me taj moj izgled u poslednje vreme više košta, odnosno odmaže već pomaže. Mnogi me kvalifikuju kao nekoga ko je isključivo atraktivan i ništa više osim toga. Ako nekim neatraktivnim devojkama treba više vremena da dokažu neke svoje kvalitete, meni kao ovakvoj treba duplo više– rekla je ona svojevremeno za domaće medije.

hsaus

BONUS VIDEO- Tea Tairović koncert Tašmajdan:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Č.