Login/Registracija

TANJA SAVIĆ BESNA KAO RIS: „Ne trčim za parama po svaku cenu!“

„Tanja Savić širila koronu po klubovima“ naslov je koji je odjeknuo u mnogim medijima i šokirao javnost. Međutim, izgleda da situacija nije baš takva, te se izrevoltirana pevačica odmah oglasila i demantovala navode koji su izazvali lavinu negativnih komentara.

– Ovo moram da prokomentarišem. Pišete da sam širila koronu, pa pobogu da sam znala da je imam ne bih nastupala. Kao i svaka normalna i zdravorazumna osoba uradila sam test koji je bio negativan. Naime, moja krivica je jer sam izostavila jednu važnu stvar u intervjuu, a to je da kažem da sam uradila antitela tek nakon letnje turneje i da je jedino tako moglo da se vidi jesam li imala koronu- počela je Tanja, a potom dodala da joj novac nikada ije bio ispred zdravlja i sigurnosti.

– Nisam neko ko trči za parama po svaku cenu. Kome god da je trebala finansijska pomoć, prva sam bila tu da pomognem. Ljud koji me poznaju znaju kakva sam i da nikada takve stvari ne bih radila prvo zbog sebe, a kasnije  zbog drugih. Verujte mi da bi mi mnogo lakše bilo da sam preležala, a ne radila- zaključila je pevačica.

Tanja Savić jedna je od mnogih koja je nedavno preležala koronu, ni ne znajući da ga ima, a o posledicama virusa govorila je sa pripadnicima sedme sile nako čega je došlo do njenog demanta.

– Kosam mi mnogo opada jer sam imala koronu. Dok sam radila imala sam koronu. Nisam znala da je imam, doduše testirala sam se nakon 5 dana, test je pokazao negativno, zato što valjda u prva tri dana pokaže da si pozitivan. Ali sam izvadila antitela, imala sam 4 250 antitela, a sve vreme sam radila bolesna. Virus i dalje vlada, jedva sam živa baš mi je bilo loše. Dok sam bila na bini vrtelo mi se u glavi, a imala sam celo leto turneju zakazanu, nisam imala srca da je otkažem. To bi bio problem i za vlasnike diskoteka i mom menadžeru bih napravila veliki problem i mojoj publici pre svega, oni bi bili razočarani, pa sam se ja pojavila i tako bolesna. Samo sam uz božiju pomoć ostala dobro – ispričala je pre nego što je u javnost došla vest koja je pogodila.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović