Tamara razbila MIT o javnim ličnostima: “Nije onako kako mislite, i ja VUČEM KESE iz prodavnice“

Zbog pojedinih javnih ličnosti koji na televiziji ali i društvenim mrežama ističu isključivo svoje bogatstvo, luksuzne domove, krpice i putovanja, narod stiče utisak da apsolutno svima njima teče med i mleko.

Iz tih razloga javnost misli da pripadnici estrade ne obavljaju nijedan posao poput običnih ljudi, kao što su kupovina, briga o domaćinstvu i druge svakodnevne radnje.

Taj mit razbila je jedna od najlepših pevačica na našoj sceni Tamara Dragić, koja je na svom Instagramu objavila paparaco fotke nastale dok je izlazila iz prodavnice, a koje je nedavno usnimila ekipa našeg portala.f79169feb5d891eb0a2fd2cf1db32faf10e7f160

– Svi smo mi isti, od krvi i mesa, samo ljudi. Bez obzira kojim poslom se bavili, koju titulu imali ili koliko zarađivali. Često se iznenade kada me vide da vučem kese iz prodavnice, bacam đubre, sedim u kafiću bez šminke ili čekam na red u Domu zdravlja. Ali zašto? Ja sam isto što i vi. Samo me zbog prirode mog posla viđate na TV-u uvek sređenu i nasmejanu. Ne dozvolite da upadnete u zamku i poverujete da ste manje vredni od nekoga samo zato što se bavi javnim poslom, vozi bolji auto, ima titulu ili ovog trenutka zarađuje više od vas. Svi smo mi isti, od krvi i mesa. Ne zaboravite to- stoji u pevačicinoj objavi koju su njeni pratioci ispratili aplauzima.

“Bravo Tamara! Za razliku od mnogih tvojih koleginica ti imaš dobru dušu“, “Svaka tvoja koleginica treba da bude malo ti“, “Tako je, uvek treba biti sa obe noge na zemlji“ , samo su neki od komentara ispod njene objave.

……

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac