Login/Registracija

TAMARA MILUTINOVIĆ SE UDAJE? Pevačica ostvarila poslovne planove, a sad ima samo OVAJ CILJ

Pevačica Tamara Milutinović već duže vreme uživa u ljubavi sa fudbalerom Darkom Jevtićem i živi na relaciji Beograd-Atina, a sada je otkrila kako postiže sve to da uskladi s obzirom da ima brojne poslovne obaveze i nastupe koji su već zakazani do novembra.


– Zaljubljena sam, lepo nam je, mislim da sve mi žene uživamo u tome… Mislim da svako od nas nekad pronađe neku osobu sa kojom oseća nešto drugačije od svih – rekla je ona u emisiji „Zvezde Granda – Spcijal“.

Međutim, pevačica ne krije da je poslovne ciljeve ostvarila, ali da u narednom periodu želi da se posveti i nekim ciljevima koji se tiču njenog privatnog života, ali nije otkrila o čemu je tačno reč, pa mnogi spekulišu da se Tamara sprema da uskoro stane na ludi kamen.


– Ja sam od malena želela da se bavim ovim poslom iako roditelji to nisu želeli. Imala sam 17 godina kad sam se prijavila za „Zvezde Granda“, a prvi nastup mi je bio sa 16… Sa 16 godina prvi nastup, sa 17 takmičenje, pa rupa malo da se nauči zanat i onda sam se ponovo prijavila za takmičenje kao zreo pevač i stigla do finala. Zadovoljna sam, ispunila sam, svoje ciljeve sada su mi ciljevi nešto drugo – bila je misteriozna pevačica.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić