Login/Registracija

Talentovana na TATU: Bjelina ćerka ODGOVORNA za KLJUČNU SCENU filma “Toma“

Film o životu legendarnog pevača Tome Zdravkovića oborio je sve rekorde, a nakon tri meseca prikazivanja, tvorci ovog remek dela mogu se pohvaliti sa više od milion gledalaca.

Sjajna glumačka ekipa kao i muzika iz filma doprineli su da ovaj film apsolutno svi osete srcem, a retki su oni koji nisu zaplakali gledajući ga.

Osim Dragana Bejlogrlića i Željka Joksimovića, za jednu od ključnih scena u filmu zaslužna je i Bjelina ćerka Mia, koja je sasvim slučajno dala predlog, koji je odmah usvojen.

– Pričao sam sa Željkom preko telefona i nismo mogli da smislimo koju pesmu će Toma izvoditi na koncertu u Sarajevu, kada je pevao sa Davorinom i Kemalom. Tada mi je ćerka dobacila: “Zašto ne otpeva “Što ne nema“? To je realno najtužnija pesma koja postoji“. Željku i meni se dopala ideja iako smo hteli da odjavna pesma bude Tomina, i Željko je odmah prionuo na posao i snimio pesmu u sva tri glasa– rekao je glumac u “Veče sa ivanom Ivanovićem“.

Međutim, autori filma imali su nedoumicu, kojim rečima će se Toma obratiti publici pre izvođenja te pesme, za šta je Mia Bjelogrlić ponovo dala predlog.

– Rekla mi je: “Neka kaže “Za sve one kojih više nema i onoga čega neće biti“. Dopalo nam se i odlučili smo tako a odradimo scenu. Ispostavilo se kao sjajan potez i hvala mojoj ćerci- izjavio je Bjela.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram/ YT Printscreen,
Autor: T. Bogavac