Login/Registracija

Svi znaju Elenu, ali Mile Kitić ima dete i iz prvog braka: Ovo su detalji o prvoj ženi i ćerki

Pevač Mile Kitić je već tri decenije u braku sa koleginocom Martom Savić sa kojom ima ćerku Elenu. Iako se godinama pričalo i pisalo o razvodu poznatog para, od toga nema ništa, što je i sam pevač svojevremeno potvrdio.

– Ne, to nije tačno. Nismo se nikad svađali, nikad razveli, jesu bile ono, male svađice, ali problem nikad nije bio, živimo skoro 30 godina zajedno. Što se tiče razvoda, ni reči o tome nije bilo – rekao je.

Inače, Mile i Marta upoznali su se u Nemačkoj na jednom slučajnom zajedničkom nastupu. Razmenili su brojeve telefona, a on se vratio u Sarajevo. Mile kaže da ga je Marta na „prvu“ kupila svojim lepim ponašanjem, govorom, očarala ga je kao osoba, a naravno bila je veoma lepa i atraktivna žena. Posle toga ostali su u kontaktu i zaljubili se. Zabavljali su se od 1988. godine, ali nisu želeli da se venčaju.

Tek 1997. godine kada su dobili kćerku Elenu, odlučili su i da se venčaju. Marta je čak 14 godina mlađa od Mileta.

Malo ko zna da je pre Marte, Mile bio oženjen i to kada je imao dvadesetak godina.Njegova prva supruga zvala se Bosiljka. Primetio ju je na jednom nastupu dok je pevao na bini. Bila je lepa i atraktivna devojka, te se mladi par zaljubio. Nije prošlo mnogo vremena, već su se i venčali. Sa Bosom je Mile živeo u Ilijašu. Dobili su jednu ćerku koja se zove Sanja.

S obzirom da od muzike nije zarađivao više od neke prosečne plate, a troškovi života su bili veliki Mile je želeo da sredi potrebne papire za sebe, suprugu i kćerku, te da njih troje odu u Ameriku, da žive i rade. Po povratku iz vojske, tako su i uradili. I u Americi Mile se bavio pevanjem. Nastupao je u jednoj kafani dve godine.

-On se oženio, dobio ćerkicu Sanju i otišao je kod roditelja u Ameriku. Bilo je njemu fino tamo, ali se vratio, ipak nije to naše područje. Možeš tamo pevati i zaraditi pare, ali nije to to. Bio je tamo jedno vreme sa suprugom Bosom i ćerkom. Vratio se i pridružio se Južnom vetru, koji je tada već bio ozbiljna muzička kuća. Posle je otišao u Beograd- rekao je ranije Miletov brat za domaće medije, a prenosi Mondo.

Iz Amerike su se Kitići vratili 1982. godine, kada su i Miletovi otac i majka otišli u penziju, te odlučili da se vrate u rodni kraj kako bi starost proveli na selu. Sanja je već krenula u školu, a Mile i Bosa, zaboravili su na Ameriku. Mile je opet svirao sa svojim bendom 1983. godine. Brak sa Bosiljkom nije opstao i par se razveo.

Njegova starija ćerka Sanja živi daleko od očiju javnosti, u Nemačkoj i majka je dve ćerke. Detalji njenog odnosa sa ocem nisu poznati široj javnosti.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. A.