Login/Registracija

Svi kažu da su lepotu nasledili od nje: Ovo su sinovi Lidije Vukićević (FOTO)

lidija vukicevic 1

Sinovi glumice Lidije Vukićević vode miran i povučen život daleko od očiju medija i javnosti. Pojavljivali su se samo na nekim važnim događajima, ali su i tada „bežali“ od kamera.

Ponosna mama sada je napravila izuzetak, pa je podelila fotografiju sinova Davida i Andreja koja je oduševila sve njene pratioce.

Naime, oni zajedno sa njom bili gosti na jednoj svadbi, a glumica je iskoristila trenutak i pohvalila se svima kakve naslednike ima.

Inače, deca su iz braka sa fudbalerom Mitrom Mrkelom, a obojica već godinama žive i rade u inostranstvu. Straiji sin je krenio očevim stopama, dok je mlađi postao pilot.

-Mlađi sin, pilot, uskoro počinje da radi za „Er Srbija“, a stariji sin je sportski menadžer. Oni su uspešni i dobri momci – rekla je ona nedavno za domaće medije.

Podsetimo, Lidija je jednom prilikom za Grand otkrila da se nije pokajala zbog odluke o razvodu, priznala je da je dobro promislila pre nego što je povukla takav potez.

-Nikada! Zato što sam ja uvek stajala iza tih odluka makar one bile pogrešne. Možda sam nekada posle shvatila da nešto nije trebalo, ali retko kada sam sebe preispitivala. Čak i kada sam rešila da se razvedem odmah sam to uradila, sutradan. Prosto ne bavim se lošim stvarima, ne idem u sitne detalje, ali uvek dobro razmislim pre nego što donesem odluku- objasnila je Lidija.

BONUS VIDEO – Jelena Kostov o porodici i karijeri:

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković