Login/Registracija

Svi detalji GALA PROMOCIJE: Marko Petković čekao je samo JEDNU OSOBU (VIDEO)

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“, Marko Petković sinoć je u jednom prestoničkom klubu održao promociju svog prvog singla koji nosi naziv „Neće me“.


Pored saradnika koji su radili na njegovom prvencu, ovaj događaj upotpunili su njegove kolege, prijatelji i porodica bez čije podrške ne bi uspeo na ovom putu, a posebno ga je radovao dolazak jedne osobe.

– Hteo sam da iskoristim medijski prostor koji sam imao posle takmičenja, mislim da je pesma je došla u pravom trenutku, posebno zbog toga što sam sazreo i kao pevač i kao čovek. Jako sam srećan što večeras imam čast da prestavim svoj prvanac. Očekujemo samo Đorđa Davida koji me je tokom takmičenja bodrio i dalje to radi. Poručio mi je da se ne menjam i da nastavim gde sam stao – rekao je Marko, a kada je ugledao nekadašnjeg mentora nije mogao da sakrije oduševljenje i radost. 


– Jako mi je drago što je momak iz mog tima koji nije potpisao ugovor sa ‘Grandom’ napravio spot i što se ovoliko ljudi skupilo. Takođe, što je večeras skoro ceo tim iz Srbije došao, što se podržavaju i druže i mimo takmičenja-  izjavio je Đorđe David. 

Markov saborac iz takmičenja, Žarko Madžić, vidno raspoložen došao je da podrži svog druga i poželeo da ovakvih dešavanja bude sve što više.

– Najviše bih voleo da svaki dan idem kod jednog drugog, trećeg, četvrtog na promociju, pa na kraju kod mene i onda u krug, da samo budu promocije, samo da budu lepe stvari- rekao je Žarko, dok je Marina Stefanović dodala je skoro upoznala Marka i da su im se energije odmah prepoznale. Posebnu čast joj je ukazao kada je pozvao da upravo svojim glasom uveliča njegovu promociju, što je oberučke prihvatila. 


Sjajno druženje i podrška nekadašnjih takmičara prenela se i na goste koji su uživali u sjajnoj energiji, a posebno emotivan momenat tokom promocije bio je kada je Marko zagrlio svoju suprugu, nakon čega je usledio vatromet. 

Sve detalje gala promocije pogledajte u videu.

Autor: S. Čumić / I. Ankić