Login/Registracija

SVE ZA UNUKE: Miloš Bojanić predao kormilo naslednicima (VIDEO)

Već tri decenije pevač Miloš Bojanić vlasnik je velelepne vile u Baošićima koju je nedavno renovirao i pretvorio u pravi primorski raj.


Osim njega, u čarima luksuzne kuće svakog leta uživa i njegova porodica, a među prvima ove godine stigao je Mikica Bojanić, sa suprugom i decom.


Baš poput oca i Mikica je veliki hedonista, te je i ovog leta rešio da u potpunosti ugodi porodici i sebi, a posebno najmlađim članovima porodice.


Ekipa redakcije Grand Online imala je priliku da usnimi jedan njihov dan koji je bio ispunjen aktivnostima i morskim ludorijama.

Nakon sunčanja i baškarenja na plaži ispred vile Bojanić, Mikica se sa lepšom polovinom Dušicom i decom Milošem, Markom i Anđelinom ukrcao na dedin gliser.


Miloš se od njih nije odvajao i sve vreme je svojim najdražim unučićima pomagao da uđu na ovu morsku mašinu, ne krijući osmeh i sreću što su mu došli najmiliji.

Inače, do sada je uglavnom Miloš Bojanić vozio unuke, a sada su prvi put izrazili želju ih provoza otac te je pevač kao najstariji član morao sinu da daje instrukcije kako da upravlja njegovom morskom mašinom, što je delimično nasmejalo sve prisutne na plaži, pa i samog Mikicu.


Ne čudi što je klincima najveći doživljaj dolazak kod deke koji se potrudi da im ugodi i priušti provod za pamćenje te je obezbedio i gume koje je Mikica prikačio za čamac i provozao ih.


Mada, nisu samo najmlađi uživali! Nakon vožnje i izleta usledili su skokovi u vodu, brčkanje i brojne morske aktivnosti.

Veliku pažnju, moramo priznati, privukla je Mikicina lepša polovina koja je prošetala zgodno telo i ukrala poglede prisutnih.

Kako izgleda dan na moru sa Bojanićima i u kakvim su još ludorijama uživali saznajte u videu:

Foto: Grand. Online,
Autor: J. Jović