„SVE SE OTELO KONTROLI, VELIKI SU TROŠKOVI“ Dinča batalio pevanje, pokreće NOVI BIZNIS? (VIDEO)

Milana Dinčića Dinču u poslednje vreme nemamo često prilike da vidimo na malim ekranima, a pevač kaže da se maksimalno posvetio porodic, zbog čega je u poslednje vreme zapostavio karijeru.

– Trenutno sam na Zvezdari po ceo dan sa decom. Vrtić, kuća, parkić, igraonica i to je to… Ponekad ovde do studija na snimanje – rekao je Dinča, pa otkrio da li se na poslovnom planu nešto novo krčka:

8eca9ae2b10677d3e180d28e9dec4ec89e6c7c35

– Joj ništa sada… Da ne spominjem ovu situaciju, već je previše popularna, ali sve se otrglo kontroli. Veliki su troškovi, a malo manje posla, malo je skuplje snimati pesme i spotove, ali nadam se da će u nekom narednom periodu da se pojavi nešto, pošto sad ima malo više posla i nadam se da će biti materijala.

Dinča se dosta trudi oko vaspitanje dece i oko toga da ih nauči pravim vrednostima.

– Volim da provodim dosta vremena sa njima i karijeru sam ostavio u drugom planu, mislim da će se na kraju ispostaviti da sam uradio dobro, jer mislim da sam im sada najpotrebniji kada se oni oblikuju kao osobe. Ne mogu da kažem da mi je žao što sam karijeru zapostavio, jer utoliko više mi je drago što sam sa njima i što sebi u ovo vreme mogu da prijuštim taj luksuz – istakao je pevač i dodao:

d9612daa151a7974f70d55c263511257ec70d16f

– Trudim se da ih svake nedelje odvedem na liturgiju u crkvu i mislim da tamo dobijaju sve što im treba u životu. Pričam im ja o svemu, da budu dobri ljudi, da ljube svakoga, da ne okreću glavu ni od koga, da pomognu svakome, da podele slatkiš sa bilo kime na ulici i tako i rade, za sada slušaju.

Pevač kaže da nema podeljenih poslova i da u svemu pomaže supruzi Jeleni.

– Radimo sve, međutim što se tiče kuvanja, to radim samo ja, a što se tiče čišćenja to radimo zajedno, takođe i oko dece… Nema podeljenih poslova osim kuvanja – kaže pevač.

53b648c1cf4488c08f220be43f476487e6e03509

Svojevremeno omiljeni hobio mu je bio pecanje, međutim u poslednje vreme se to promenilo, te je našao novi.

– Nemam kad, a i malo sam se ohladio od toga. jedno vreme me mnogo držalo, bukvalno svaki dan sam išao, već je malo izgustirano. Imam jedan hobi koji mislim da još niko nema, a to je da od svega što nađem u prirodi, od grančica, trave, pletem neke zezalice, korpe, bilo šta što može da se nazove dekoracija. Ako ispadne neki proizvod koji bih ja kupio, ako tako nešto napravim, mogu da stavim čisto da vidim da li bi se to prodavalo  – objasnio je Dinča.

Pevač ne krije da jedva čeka da grane sunce i krene toplije vreme, pa da se sa porodicom i prijateljima uputi na svoj splav gde se opušta i uživa.

– Uglavnom tu pecam, ali ima tu dosta sadržaja da može da se sprema riba, kuva pasulj… Skupimo se sa drugarima i odemo malo… Imamo i jedan čamac, pa možemo da veslamo – ispričao je pevač kojem u goste često dolaze i brojne kolege sa estrade sa kojima se privatno druži.

Ceo intervju sa Dinčom pogledajte u videu ispod teksta!

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena/Instagram,
Autor: D. Bukovčić