Login/Registracija

SVE PRŠTI OD LUKSUZA: Sloba Vasić i Lela proslavljaju PRVI ROĐENDAN svoje naslednice (VIDEO)

Pevač Sloba Vasić i njegova izabranica Lela danas imaju poseban razlog za radost, a ovaj bitan datum želeli su da podele sa celim svetom.

Naime, njihovoj naslednici Mariji danas je prvi rođendan, a nakon krštenja u Hramu Svetog Save, slavlje se nastavlja u jednom prestoničkom restoranu.

Njih dvoje ništa nisu prepustili slučaju, a za ovu priliku pevač je odabrao klasičnu odevnu kombinaciju, dok je njegova lepša polovina blistala u roze haljinici sa detaljima od plavog tila.

– Sve sam pripremala ja. Haljina je trebala da bude ista kao i moja, ali smo morali da presvučemo ćerkicu, posle ćemo je obući u istu– govori Slobina supruga Jelena dok pevač dodaje:

– Ona je sve organizovala, ja sam samo muziku. Pevaće Sanela Marković, Peđa Vujić, Stefan Milićević i biće još kolega- otkrio je Vasić.

Muzika je neizostavan deo svakodnevnice u njihovoj porodici,a danas će svojoj mezimici posvetiti jednu posebnu pesmu.

– Pošto je njeno kršteno ime Anđelija sigurno ću joj posvetiti i tu pesmu koju inače obožavam i ja ću se sigurno latiti mikrofona- priznaje Sloba.

Ponosni roditelji kažu kako još uvek nisu strogi jer je i dalj emala i tek počinj eda shvata neke stvari, a posebno ih raduje što je juče napravila i svoj prvi korak.

Iako je pevač u dobrim odnosima sa većinom kolega, ovim povodom pozvao je samo one najbitnije.

– Nisam zvao sve, samo one sa kojima se družim– iskren je bio Vasić.

Delić atmosfere pogledajte u videu ispod.

……

Foto: J. Jović/ Gaja,
Autor: S. Čumić/ T. Bogavac