Login/Registracija

„Svašta sam pretrpela, prošla sam GOLGOTU“, Aleksandra Mladenović poslala snažnu poruku

Malo ko bi rekao da se jedna od najvećih estradnih zvezda današnjice sa vokalom na kome bi joj mnogi pozavideli debelo potrudila da ostvari svoje muzičke snove. Aleksandra Mladenović je možda i najbolji primer da nikada ne treba odustajati te je imala snažnu poruku za sve mlade pevače željne uspeha.

-Šta sam ja sve pretrpela, prošla sam golgotu. Iz četvrtog puta sam prošla i zato svima govorim da ne odustaju. Mada meni je to bila odlična reklama i mogu da kažem da sam ja na Grandovoj sceni sazrela što je najbitnije za dalje. Nije sve samo da dođeš i da pevaš u takmičenju, ima i posle toga još teži posao. Treba zadržati tu popularnost koja je stečena u takmičenju, da snimaš dobre pesme, da imaš nastupe.. Sve mora da se izdrži, sve ima svoju pozadnu i svoju cenu. Mladi pevači nikada ne treba da odustaju i ako ispadnu nekoliko puta!- poručila je Aleksandra.

Naporan tempo zbog mnogobrojnih nastupa koji su u njenom slučaju zakazani i po nekoliko meseci ranije često je devedu do toga da klone duhom. Ipak, i za to ima dobar recept!

– Kada sam umorna i kažem sebi da ne mogu više ja odmah pustim takmičenje i gledam kako sam se trudila i borila. Stvarno nekada nije lako da se ode sa jednog kraja na drugi jer nastupamo svuda, tako da mi je to takmičenje velika motivacija- priznaje pevačica.

Tokom svake sezone „Zvezda Granda“ čuvena soba emocija Voje Nedeljkovića je dokaz da osim takmičara veliki stres i napetost doživljavaju i njihove porodice.

-Poslednji put kada sam se takmičila odlučila sam da više ne dovodim roditelje. Pa sećam se oni su potpisali ugovor umesto mene jer sam bila maloletna, za sve su bili tu. Ma zaista je bilo teška jer kad se setim uvek želiš da ostaviš veliki utisak na članove žirija. Mada poslednji put mi je bilo nekako najlakše jer sam već stasala i znala sam šta želim. Rekla sam da dolazim da ostanem i obećala da neću više da nerviram mamu i tatu da dolaze sa mnom jer su bukvalno svaki put proživljavali stres- prisetila se sa ponosom u glasu budući da je održala reč i ispunila jedan od svojih najvećih snova.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović