Login/Registracija

Suzana otkrila čime je osvojila Popovića, pa progovorila o deci: „NISU ALAVI, A MOGU DA IMAJU SVE“ (VIDEO)

Pevačica Suzana Jovanović, supruga najvećeg estradnog maga Saše Popovića, nedavno se vratila na muzičku scenu i to sa novim albumom koji je promovisala pred celom estradom (VIŠE O TOME OVDE). Mada važi za jednu od najbogatijih porodica u Srbiji, tandem Jovanović- Popović živi skromno, kao i pre 23 godine kada su se Suzana i Saša zavetovali na večnu ljubav.

Za Grand Online, Suzana je po prvi put govorila o detaljima iz njihovog života i otkrila čime je pre više od dve decenije zavela najvećeg šmekera na estradi. 


– Mislim da sam ga osvojila čistom i iskrenom dušom, normalnom pojavom, tim osmehom na licu i vedrinom. On često kaže „Kad se probudiš i vidim da si raspoložena i nasmejana, ma meni danas ništa nije teško, kad vidim tu tvoju vedrinu, to je ono što me čini srećnim“. Mislim da sam ga najviše time osvojila i dan danas to radim, dajem mu vetar u leđa i eneriju. Takođe, on često kaže „Kad sam potpuno istrošen, ja znam da kad zagrlim moju Suzanu da ću da se napunim lepom energijom i da imam snage da nastavim da radim“- ispričala je Suzana i dodala da je ključ njihovog uspešnog braka obostrano poverenje i ljubav. 


Na pitanje da li je teško pratiti svaki Popovićev korak i biti supruga najuspešnijeg čoveka na estradi, odgovara: – Meni nije teško, Sale i ja se mnogo dobro razumemo. Nekad ne moramo uopšte da pričamo, usaglašeni smo u svakom pogledu. Kod nas nema sukoba mišljenja, nema tenzije jer isto razmišljamo i iste ciljeve imamo. Postoji mnogo razumevanja između nas, a pre svega mnogo ljubavi!

Kaže da je oduvek bila veoma skromna i tome je naučila i svoju decu, sina Danijela i ćerku Aleksandru, koje je zahvaljujući Saši izvela na pravi put. Danas je ponosna u kakve su ljude izrasli, kao i koliko su skromni i prizemni, uprkos bogatstvu koje ih okružuje. 

– Deca su odraz u ogledalu vas samih, a Sale i ja smo klasičan primer da je to tako. Usadili smo im tu skromnost, pošteni su, vredni, nisu alavi, nisu željni ničega, a mogu da imaju sve. Ali mi nismo išli tim putem da sve mora da bude bajno i sjajno, da imaju sve najbolje. Išli smo kontra, sve prirodno i normalno, jednostavno, čak su mi i oni sami nametnuli, kada je kupovina garderobe u pitanju, uopšte ne gledaju brendove. Ne, oni vole i nose jednostavne stvari, mladalačke koje mogu sebi da priušte, a nisu skupe i uvek posle kad se iznosi mi to poklonimo- ispričala je Suzana.

Celu životnu priču Suzane Jovanović pogledajte u videu. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milićević,
Autor: I. Ankić