STIŽE POJAČANJE: Imena za blizance spremna, a TATA IMA SAMO JEDNU BRIGU (VIDEO)

Dupla sreća se osmehnula Ivani Pavković i Petru Mitiću koji će uskoro postati roditelji dva dečaka.

Oni su danas u jednom prestoničkom šoping centru obavljali kupovinu za svoje naslednike, a u ležernom izdanju izdvojili su vreme da odgovore na pitanja okupljenim medijima koji su im prvo čestitali. 

46c65c197551f160d74e4dc5c4c45a217cd79402

Ivana je sa samom početku istakla kako se oseća sjajno i da ovu trudnoću podnosi lakše nego prvu.

– Veorvali ili ne, u prvoj trudnoći sam se i ugojila, a sada podnosim fino i brzo mi je prošlo, imali smo dosta obaveza i evo ga još malo već kraj– rekla je pevačica.

Poznato je da trudnice umeju da budu zahtevne i emotivne, međutim Petar tvrdi da njegova supruga nije imala nikakve promene tokom ovog perioda.

– Da se ne vidi ovaj stomačić ja ne bih rekao da je ona trudna, stvarno je trudnica za primer. Vrednija je trenutno od mene, pošto ja radim, ona je kod kuće i sa majstorima spremaju se sobe za bebe i sada ovako javno kažem svaka joj čast-iskren je Mitić.

9d6535d11f31ed231c95c8804e663d0095c7e11d

Iako su odabrali imena za naslednike, odlučili su da ipak taj dogovor zadrže za sebe do porođaja.

– Naš sin je odabrao imena. Njega smo uključili od početka u sve, i presekli smo koja su imena, ali reći ćemo kada se budu rodili– objasnila je Ivana kojoj će u pomoć uskočiti svi članovi porodice kada joj bude potrebno.

Ipak, Petar ima jednu brigu.

– Mene jedino brine to spavanje– priznao je on, na šta ga je njegova lepša polovina ispravila da se radi o nespavanju.

82cf963a7cffa78778f45beccd4a522782cf37a9

S obzirom da će njihova porodica biti prva muška, zanimalo nas je i da li su priželjkivali devojčicu,  a odgovor nas je iznenadio.

– Više sam ja priželjkivao, ona je bila sigurna da su dečaci, ali tako nam je suđeno- kaže Petar.

Kakva će biti organizacija u porodici nakon pojačanja za još dva člana i još zanimljivih detalja saznajte u videu ispod.


Autor: S. Čumić/ J. Jović