Login/Registracija

STIŽE HIT! Kraljice narodne muzike UKRSTILE GLASOVE: „Već radimo na tome“

Malo ljudi na estradi može se pohvaliti decenijskim karijerama i hitovima koje nemaju rok trajanja. Upravo dve ovakve zvezde Dragica Radosavljević Cakana i Lepa Lukić rešile su da obraduju publiku i krunišu svoju saradnju i prijateljstvo zajedničkom pesmom.

– Ne znate vi novost, ali neću ja da kažem, evo Lepa će- rekla je Cakana u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

– Cakana i ja spremamo jedan duet. radimo sad na tome, sve smo se već dogovorile- otkrila je Lepa što je ispraćeno gromoglasnim aplauzom.

Ne sumnjamo da će njihov duet prevazići očekivanja publike i postati, poput mnogih njihovih pesama, vanvremenski hit. Tokom svog postojanja na estradnoj sceni Cakana se uvek vodila srcem i snimala pesme u kojima je uživala, te je nedavno priznala da se malo i razočarala.

– Razmišljala sam pre neki dan o tome koliko imam pesama, brojala sam samo nove i ima i svakako više od pedeset. Stvarno bih morala da sednem i pozabavim se time, verujem da bih se iznenadila, ali možda i razočarala jer kako od svega toga samo neke pesme prođu, a neke ne prođu- istakla je nedavno Dragica.

Osim bogate i uspešne karijere, kraljica narodne muzike Lepa Lukić imala je interesantan privatni život koji je oduvek intrigirao javnost. Nedavno je film o čuvenom Tomi Zdravkoviću oborio sve rekorde gledanosti, a upravo pevačicin lik ostavio je poseban pečat te su se mnogi oduševili idejom da se upravo njen život pretoči na platno.

– Jeste, mislim da ću da počnem da pričam priču sa čovekom koji će da piše scenario, to će iduće godine da bude, ne može to tako na brzinu… U filmu će biti život devojčice kako je živela od svoje sedme godine, bez oca, sa majkom u sirotinji. Kad je majka išla u nadnicu, a mi deca trčimo tamo kad se sprema večera, da nam majka ispod stola ukrade neki zalogaj i da – rekla je Lepa.

POGLEDAJTE I

„U MOJE VREME NISI SMEO GOLO*UZ NA BINU“ Lepa Lukić o estradi nekad i sad

Cakana VAŽNU odluku prepušta DRUGIMA: „Mnogo mojih pesama je NEZAPAŽENO“

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović