Login/Registracija

„STARE HALJINE RECIKLIRAM“: Zbog krize Zlata Petrović našla je način kako da uštedi novac (VIDEO)

Estradnjaci su poznati po tome da troše dosta novca na odevne kombinacije, a pritom ih obuku samo jednom, da li to bila emisija u kojoj gostuju ili zakazan nastup gde uveseljavaju narod.

Međutim ima onih koji su rešili da smanje budžet i svoju garderobu obuku više puta ali u drugačijem izdanju. Među njima se našla Zlata Petrović koja je trošila previše novca na haljine, kostime, šnajderke i modne kreatore, pa je rešila da okrene list.

Pevačica je priznala, bez imalo ustručavanja, da prepravlja i sređuje stare kreacije jer ne želi da novac, kojeg svakako nema u izobilju, baca na nove krpice.

Naime, pevačica koja je na estradnoj sceni već četiri decenije oduvek je važila za nekoga ko vodi računa o tome kako će se pojaviti u TV emisijama ili nekom nastupu. U poslednjih pet godina stvari su se drastično promenile i ona više ne želi niti ima da daje novac na odeću koju posle jednog nošenja više nikome nisu potrebne.

Postala sam ekonomična i više se ne rasipam na ono što mi neće biti potrebno. Stare haljine recikliram, krizno je vreme. Obrađujem i prekrojim. Uvek napravim nešto novo. Kada me moja Goca Božinovska vidi, misli da sam kupila nešto novo, pa kaže:“Zlato, gde si to uzela, mnogo ti je lepa ta nova haljina“– kaže Zlata i otkriva kako izgleda kada je u kućnom izdanju, što sve češće možemo videti na društvenim mrežama njenog sina Jovana Pajića koji je snima svakodnevno i sve šeruje sa pratiocima.

Sin me snima u svim situacijama. Nekada izgledam kao đavo, da prepadnem i sebe. On kaže da sam simpatična. Ja nemam problem s tim. Ja sam na pijaci svaki dan. Smešnija sam i ružnija sa ovom šminkom. Kući i na pijaci se mnogo lepše osećam – iskrena je Zlata, piše Republika.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić