ŠTA TO KRIJE 00:08? Edita novom pesmom napravila ENIGMU, svi se pitaju KOJA JE SIMBOLIKA? (VIDEO)

Ove zime pevačica Edita Aradinović otkrila je novu tetovažu na unutrašnjoj strani ruke na kojoj piše 00:08, a upravo danas njena nova pesma koja nosi naziv kao njen tattoo, ugledala je svetlost dana.

Reč je baladi za koju je muziku radio Mihailo Rajičić, dok je tekst napisao Stefan Đurđević, a već na prvo slušanje potpuno je iznenadila publiku i napravila pravu enigmu.

a58d92fd449a160debe909ec41c380901962196e

„Ovaj glas izbacuje svaku vrstu anksioznosti iz mene“, „Kakva emocija! Ti si ljubav!“  „Udaj se za mene“, neki su od komentara na numeru za koju nije snimila spot, na šta su mnogi reagovali sa konstatacijom da samo najbolje pesme nemaju spot. 

Ipak, ima i onih koji smatraju da je prekopirala Rastin vajb, ali i onih koji se pitaju koja je simbolika 00:08. 

Kako je svojevremeno priznala da je svoj veliki hit „Magnum“ posvetilla najvećoj ljubavi, kao i naredni singl koji je istetovirala na ruci, mnogi misle da je upravo „00:08“ taj koji je posvetila nekom sebi dragom. 

– “Magnum” je posvećen čoveku koji je moja ljubav najveća, a mislim da on to nikada neće shvatiti. Istom tom čoveku posvećujem i pesmu “Melek”. Tužna priča – iskreno je priznala Edita svojevremeno.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić