Login/Registracija

Srećan 40. jubilarni rođendan!

Od malena rasli su uz muziku i veliku podršku hrabrih roditelja. Majka Dragica veliki je oslonac bila na njihovom muzičkom putu, kao i otac Zoran .

1eef86a1373c1b2f9c6765f0fa960f5a8d731893

Ova dvojica vrsnih pevača, muzički obrazovanih ,velike životne izazove su prošli a raduju se svakom danu te tako Dejan Matić ističe :

„Svaki dan slavim kao rođendan i mnogi znaju da i druge praznike tako doživljavam . Jednostavno, svaki dan treba da volimo i cenimo. Danas sam sa porodicom u Beču i moji mališani se vesele kao da je njima rođendan . Supruga Jelena i ja uvek se trudimo da najpre njima bude lepo a nama je svakako uvek dobro kada smo skupa“ , veselo nam prenosi pevač čija pesma „Deficit“ ovih dana puni diskoteke regiona. Već sutra Dejan Matić nastupa u Zagrebu gde je omiljen kao i u drugim gradovima nekadašnje Jugoslavije .

Braća Matići rođeni su u Drvaru i prve korake tamo su načinili i prva saznanja stekli . Ubrzo se sele u Beograd, tačnije u Zemun, i započinju svoj muzički put . Obojica su visoko muzički obrazovani i veoma profesionalni u svom poslu .

„Imam drugare još iz Drvara i kad se vidimo sećamo se bezbrižnih dana . Tamo sam i prvi put seo na motor“, otkriva nam pevač detalje koji do sada nisu bili poznati široj javnosti. „Takvog sam sklopa da volim izazove a ne volim da nešto ne mogu. Tako sam i mnoge veštine savladao . Bili smo nestašni, ja pogotovo. Taj svoj nestašluk „preselilo“ sam i u Beograd. Kažu mudri ljudi da nestašna deca , kasnije u životu, stvaraju uspehe te se tako nadam da moje pesme i publika koja me voli svedoče o neophodnosti različitosti“ , iskren je pevač.

Godine nikada nije uzimao u obzir jer se oseća veselo i poletno a danas i vrlo ponosno na sve što je do sada uradio.

„Igram se sa mojim klincima kao da smo ravnopravni i nije mi teško da uđem u tu ulogu“, duhovit je Dejan, kao i obično, i dodaje da njegova deca ipak imaju svest o autoritetu i da se on trudi da tako i ostane kako bi postali jaki ljudi.

5d17c36626c9cfa6dcacf7cacd57481f0503e29e

Foto: Privatna arhiva,
Autor: Grand online