Login/Registracija

Spektakl!

Trideset godina staža na estradnoj sceni Ana Bekuta obležila je koncertom pred prepunim centrom Sava u Beogradu. Pesma kojom je započela ovaj spektakularni koncert bila je Imam jedan život, a publika je odmah bila na nogama. Anu je pratio orkestar Aleksandra Sofronijevića kome pevačica već godinama poklanja poverenje kada su koncerti u pitanju. Nakon ove pesme, ređali su se Anini mnogobrojni hitovi, koje je publika pevala uglas.

Prvi redovi bili su popunjeni pevačicinim kolegama, prijateljima i porodicom. Kao što je već najavljeno, Ana je imala mnogobrojne goste. Među njima bio je i Marko Rokvić sa kojim je nedavno snimila i duetsku pesmu Na izvoru Vidrovana. Nakon ovog tandema na scenu je izašla i Anina kuma Mira Škorić koja je otpevala svoja dva velika hita, a po izboru same slavčljenice. Pevačici su se na sceni pridružile i neke od najvećih zvezda – Lepa Lukić, Snežana Đurišić, Lepa Brena i Dragana Mirković, a na oduševljenje publike i one su otpevale neke od svojih najvećih hitova. Dragana Mirković je specijalno zbog Ane doputovala iz Beča kako bi gostovala na njenom koncertu.

Nakon svih gostiju, Ana je nastavila da peva svoje najveće hitove, dok je cela sala pevala i igrala sa njom. Kada je otpevala poslednju pesmu, publika ju je vratila na bis, a ona je koncert završila pesmom kojom ga je i započela – Imam jedan život.

Pevačica je blistala u kreacijama Igora Todorovića koje je menjala četiri puta tokom koncerta.

Po završetku koncerta, Ana se sa svojim prijateljima i porodicom preselila u hotel „Crowne Plaza“ gde je proslavila svoj veliki koncertni uspeh.

A zbog velikog interesovanja, Ana Bekuta je sa svojim timom zakazala još jedan koncert u centru Sava i to 28. oktobra.

Tekst: Nađa Mitrović/ Foto: Z. K. Munja