Login/Registracija

SPEKTAKL I NOĆ ZA PAMĆENJE: Zorica Brunclik okupila pola estrade na koncertu (VIDEO)

Pevačica Zorica Brunclik sinoć je napravila pravi spektakl i veče za pamćenje na stadionu Tašmajdan gde je održala solistički koncert.


Pevačica je okupila na hiljade svojih obožavalaca koji su uglas pevali svaku njenu pesmu, od prvog do poslednjeg stiha.

Koncert je otvorila prelepom pesmom „Ne dam ovo malo duše“ i sve prisutne bacila u trans, međutim ni sama nije mogla da zadrži suze te je od sreće zaplakala.

Potom su se ređali hitovi jedan za drugim, a pevačica je još jednom pokaza sav raskoš svog glasa i publici priredila pravo uživanje.


Nakon ovoga na scenu su počeli da izlaze pevačicini gosti koji su uveličali ovaj događaj, a Zorica je uspela da okupi pola estrade sa kojima je ove noći pevala, a neki od njih bili su: Marija Šerifović, Nada Topčagić, Šemsa Suljaković, Stoja, Lepa Lukić, Miroslav Ilić, Amar Gile, Milica Todorović, Mira Škorić, Zorica Marković, Goca Tržan i mnogi drugi.

Kako je ovo bio i rođendanski koncert pevačica je imala i rođendansko iznenađenje, te je usledio raskošan vatromet koji je ostavio bez teksta sve prisutne, a od supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša dobila je i romantičan poklon.


Veliko oduševljenje svih prisutnih nastalo je kada je pevačioca u jednom momentu sišla u publiku i sa svojim fanovima uglas zapevala „Đurđevdan“.

Za sam kraj svi pevači izašli su na scenu, a Zorica je otpevala pesmu „Kada bi me pitali“.

Kako je sve to izgledalo i kakva je atmosfera vladala na koncertu Zorice Brunclik pogledajte u videu ispod!

Foto: Z. K. Munja,
Autor: D. Bukovčić