Login/Registracija

ŠOKANTANA ISPOVEST EVE RAS: „Nazivali su ga STARKELJOM, a mene STARLETOM“

Iako se u javnosti u više navrata spekulisalo o partnerima Eve Ras, ona je ta nagađanja ošto demantovala objasnivši da nakon smrti njenog supruga nije bila u emotivnom odnosu ni sa jednim muškarcem.

– Nisam bila ni sa kim posle smrti Rasa. Pisali su o tome kako sam se ja udala za starkelju, a mene su nazivali starletom. On kada je umro imao je 50 godine, a bili smo u braku 20 godina tako da ne znam odakle ti naslovi kada on uopšte nije bio star- objasnila je Eva za Grand Online dodajući da veruje kako prave ljubavi i dalje postoje, a da će se ona sa svojom ponovo susreti na „onom“ svetu.

Poznato je da se danas stavlja akcenat na fiziči izgled kako bi se privukla pažnja muškaraca, dok je u drugom planu ono što čovek zaista nosi u sebi, a glumica je istakla kako lepota nikada nije bila u drugom planu.

– Ono što nosimo u duši je stvarno važno, međutim do toga se dolazi preko fizičkog izgleda. Mora da se vodi računa o sebi, morate negovati sebe jer to je prvo što uočimo na nekome, a tek onda mu spoznajemo dušu- iskrena je bila ona.

Iako je nedavno ušla u osmu deceniju života, Eva ističe kako se ona ne oseća staro upravo zbog toga što vodi računa o sebi i redovno vreme provodi u prirodi što je čini vitalnom.

– Ja sam toliko u javnom životu zato što mogu da potrčim i da idem stepenicama, a sve to zato što nisam debela baba jer da jesam ništa od toga ne bih mogla– poručila je Eva.

PROČITAJTE I 

Eva Ras „Ne zanima me ko je koga silovao, ali sam zabrinuta za naš pravni sistem!“ (VIDEO)

Glumica priznala da je Tozovac hteo da je napravi pevačicom NIJE USPEO JER MI JE MUŽ BIO LJUBOMORAN!

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: S. Čumić