Login/Registracija

ŠOK Pevačica se ošišala na kratko: „Nikad mi nije nedostajalo ludosti!

Nakon rođenja ćerkice Vere, Marina Tadić je pevačku karijeru stavila na pauzu, a život promenila iz korena. 

Gradsku vrevu i beogradski noćni život zamenila je za oazu mira koju je sa suprugom napravila nadomak Avale i posvetila se ugostiteljstvu. U javnosti smo je jako retko viđali, a sada je odličila da napravi drastičnu transformaciju i predstavi se u potpuno novom izdanju.

Naime, svoju dugu kosu ošišala je na kratko, a novom frizurom pohvalila se na Instagramu, čime je šokirala svoje pratioce. 

– Nikad mi nije nedostajalo ludosti, a ni hrabrosti! Ali uvek je potrebno dvoje za ove ludosti, zato ja imam Lazu koji isprati svaku moju ludost i pretvori je u realnost – napisala je Marina u opisu videa u kom je predstavila novi imidž koji se, sudeći po reakcijama, mnogima dopao. 

……

Marina je nedavno istakla da ju je majčinstvo mnogo promenilo na bolje, kao i da je uz malenu Veru konačno spoznala istinsku sreću i radost.  

– Mnogo sam mirnija i nekako sam valjda postavila prioritete.Kad sam bila sama sve je bilo fokusirano na posao i stalno je bila neka tenzija i neka frka, bilo je samo da radiš… Onda kad dobiješ dete shvatiš da to uopšte više nije toliko važno, koliko je važno to da ona bude srećna – rekla je pevačica.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić