Login/Registracija

Snežana Dakić o poznatima koji su doživeli ESTETSKU TRANSFORMACIJU i ko je primer PRIRODNE LEPOTE!

Snežana Dakić nedavno je u jednoj emisiji prokomentarisala da je Aleksandra Mladenović doživela veliku estetsku transformaciju. Nakon ovoga počele su da kruže priče da je voditeljka proglasila pevačicui za jednu od najružnijih javnih ličnosti bez šminke, što je pevačicu dodatno uvredilo te je poručila voditeljki da je nebitna.

Povodom cele situacije pitali smo Snežanu za komentar, a ona nam je detaljno objasnila šta misli o pevačici i estetskim transformacijama, ali i tome ko je primer prirodne lepote.

– Meni izgleda kao da jeste, sad to je moj lični utisak da je doživela transformaciju. Tako izgleda, ali to nije ništa uvredljivo, a sa druge strane naslov koji je izašao je stvarno ružan i netačan. Ja nikada ni za koga ne bih rekla da je ružan , zato što je to diskriminišući izraz i drugo lepota ima razne pojavne oblike, tako da uopšte nije u mom rečniku da koristim bilo kakve uvredljive kvalifikacije što svi znaju, jer me pitaju za modne komentare i kritike 20 godina unazad – rekla je Dakićeva i dodala:

– Videla sam samo neki novinski tekst gde je ona rekla da sam ja nebitna i to je na kraju krajeva i tačno, jer koga briga šta ja mislim ako ona za sebe misli da je lepa, ali ja sam bila dovedena u situaciju da komentarišem. I zaista u pravu je, koga briga šta ja mislim ako je njoj lepo u njenpj koži , ako se ona sviđa svom dečku ili ako njeni obožavaoci to odobravaju. Ne možete se svima dopadati, niti vas mogu svi voleti, poenta je u tome je da vi budete srećni sami sa sobom takvi kakvi jeste i onda vas neće doticati ničiji komentar. 

– Za mene neko može da kaže „Vidi ova ružna baba“ , okej to je njegovo mišljenje , ali to i dalje ne znači da sam ja to što je on o meni rekao – rekla je Snežana.

– Evo kad smo kod transformacija, nema ni jedne žene na javnoj sceni koja nije doživela čak i velike transformacije. Kad ti uradiš nove zube i to je velika transformacija, kad podigneš jagodice, kada povećaš usne… Tako da reći za nekoga da je doživeo transformaciju nije ni uvreda ni sramota. Doživele su ogromne transformacije Ceca, Anastasija, Karleuša… Novi trendovi nameću neka nova estetska rešenja i neke nove metode, nove tehnike, tako da one sve lepo izgledaju, možda i lepše nego ranije. Nataša Bekvalac, Sloboda Mićalović je primer prirodne lepote i čak je nedavno i proglašena kao najlepša glumica na svetu. u Suštini ima mnogo lepih prirodnih devojaka na našoj javnoj sceni koje nisu ništa radile, ali mislim da sad taj pritisak koji imaš da stalno nešto moraš da ulepšavaš na sebi nas odvede od lepote do nečega što i nije tako lepo – zaključila je voditeljka.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić